Poslovni sustav Tommy grupa najavio je novu komunikacijsku platformu i kampanju pod nazivom “Di ćeš bolje” kroz koju želi poslati poruku o međusobnoj povezanosti kompanija i djelatnosti grupe s trgovačkim lancem Tommy kao glavnim nositeljem aktivnosti u čijem se prodajnom sustavu realizira interakcija s kupcima.

“Naš brand Tommy razvijali smo prethodnih 30 godina s ciljem da budemo prepoznatljivi kupcima i diferencirani na tržištu kao mjesto najpovoljnije i najugodnije kupovine. Asortiman koji nudimo na našim prodajnim mjestima strukturiran je prema željama i potrebama naših kupaca, a posebnu pozornost posvećujemo asortimanu svježih proizvoda iz kategorija svježega mesa i ribe, svježeg voća i povrća, delikatesnih proizvoda koji se nude svježe narezani, te pekarsko-slastičarskih proizvoda”, pojasnili su iz Tommyja.

Dodaju kako je najveći dio toga asortimana je hrvatskog porijekla i nabavljen je od lokalnih dobavljača, a dio se proizvodi i unutar poslovnog sustava Tommy grupe u povezanim tvrtkama Bobis i Petason. “Sustav kontrole kvalitete proizvoda i uspostavljena sljedivost hrane u distribucijskom lancu naš je poslovni standard koji osigurava kupcima kvalitetu i sigurnost proizvoda. Suvremeno i funkcionalno uređeni prodajni prostori omogućavaju kupcima kvalitetniji vizualni doživljaj asortimana, a cjenovna politika definira našu ponudu kao istinsku vrijednost za potrošeni novac.”

Objedinjujući sve sastavnice ovog koncepta žele dodatno približiti Tommy kupcima i ukazati na cjelovitost ponude i usluge, uz posvećenost svakom pojedinačnom kupcu, što im omogućava educirano i ljubazno osoblje.

“Tommy nudi kupcima vrijednost u svakom pogledu i povjerenje koje želimo trajno unapređivati, a ova kampanja ima za cilj na jednostavan i prihvatljiv način dodatno približiti naš lanac kupcima koji su za nas uvijek u prvom planu”, zaključuje se u priopćenju Tommyja.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!