dm_ 300.000Facebook stranica tvrtke dm-drogerie markt Hrvatska u subotu 16. svibnja 2015. godine prešla je brojku od 300.000 fanova.

Kako bi proslavio tu veliku brojku, dm je organizirao nagradnu igru u kojoj će svoje najkreativnije fanove nagraditi vrijednim nagradama, i to:
1 x 3.000 kn na dm darovnoj kartici
3 x 1.000 kn na dm darovnoj kartici
10 x 300 kn na dm darovnoj kartici
30 x 100 kn na dm darovnoj kartici.

Mehanizam sudjelovanja je vrlo jednostavan: nakon prijave u nagradnom obrascu ispod bilo koje od objava o 300.000 fanova na dm-ovoj stranici na Facebooku potrebno je tagirati dragu osobu i napisati na koji vas dm-ov proizvod ta osoba podsjeća. U nagradnoj igri koja traje svaki dan sve do 25.5.2015., svaki sudionik može sudjelovati jedan put, a dobitnici će biti objavljeni 28. svibnja 2015. na dm-ovoj stranici na Facebooku te na internet stranici.

“Želimo zahvaliti svim našim fanovima na Facebooku što nas prate svaki dan i što nam svojim prijedlozima i komentarima pomažu da im osiguramo još bolju uslugu. Nadamo se da će ova nagradna igra zbližiti naše fanove i motivirati ih da s dm-om na Facebooku komuniciraju još češće i otvorenije”, izjavila je Gordana Picek, voditeljica resora Nabave, Marketinga i odnosa s javnošću u dm-u.

dm se pridružio Facebooku 1. lipnja 2011. godine kako bi svojim kupcima omogućio platformu za razmjenu iskustava, komentara i prijedloga kojima mogu pomoći dm-u da im osigura još ugodniju kupnju.

Korisnici na dm-ovoj stranici na Facebooku već četvrtu godinu zaredom mogu prvi saznati sve novosti iz dm-a, ocijeniti nove proizvode, međusobno se savjetovati, sudjelovati u humanitarnim i društveno-odgovornim aktivnostima dm-a, a ako su dovoljno kreativni i brzi, osvajati i brojne nagrade.