DPD Croatia otvorila novi skladišno-distributivni centar u Dugopolju

Izgradnja novog kompleksa, koji se prostire na impresivnih 4.904 četvornih metara, započela je u ožujku ove godine, a od trenutka otvaranja ovaj distributivni centar predstavlja potpuno novu dimenziju kvalitete dostave u Dalmaciji, poručuju iz tvrtke

Filip Caktaš, voditelj skladišno-distrubitivnog centra Dugopolje, Igor Jakovljević, generalni direktor DPD Croatia, Snježana Stanić, regionalna voditeljica marketinga, komunikacija te razvoja Out of Home mreže i novih usluga

DPD Croatia, tvrtka koja ove godine slavi 20 godina poslovanja u Hrvatskoj, a djeluje u sklopu paketne divizije – Geopost u vlasništvu francuske pošte, otvorila je distributivni centar u Dugopolju.

“Otvorenje novog distributivnog centra u Dugopolju predstavlja značajno unaprjeđenje poslovanja te odražava DPD-ovo kontinuirano posvećenje unapređenju infrastrukture i optimizaciji logističke mreže kako bismo pružili bolju uslugu našim korisnicima”, izjavio je Igor Jakovljević, regionalni direktor DPD-a za Hrvatsku i Sloveniju.

Izgradnja novog kompleksa, koji se prostire na impresivnih 4.904 četvornih metara, započela je u ožujku ove godine, a od trenutka otvaranja ovaj distributivni centar predstavlja potpuno novu dimenziju kvalitete dostave u Dalmaciji.

Kompleks se nalazi na odličnoj prometnoj lokaciji, na svega 20-ak kilometra od centra Splita i u neposrednoj blizini autoceste A1. Novi sortirni centar bit će ključna baza za otprilike 80 djelatnika i kurira te će pokrivati cijelu Splitsko-dalmatinsku županiju.

Također, služit će kao tranzitna točka za pakete namijenjene prema Šibeniku i južnom dijelu Hrvatske, uključujući Dubrovačko-neretvansku županiju. Investicijom u ovaj novi distributivni centar, DPD Croatia jača svoje logističke kapacitete i optimizira operativne procese, što će rezultirati poboljšanjem kvalitete usluge za sve svoje klijente, od pošiljatelja do krajnjih primatelja.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakDo kraja rujna prodano gotovo 30 posto više novih auta nego lani
Sljedeći članakZatvara se tvornica Ledo u Čitluku