29.7 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 13:35
OstaloLogistikaDPD Croatia otvorila novi skladišno-distributivni centar u Dugopolju

DPD Croatia otvorila novi skladišno-distributivni centar u Dugopolju

DPD Croatia, tvrtka koja ove godine slavi 20 godina poslovanja u Hrvatskoj, a djeluje u sklopu paketne divizije – Geopost u vlasništvu francuske pošte, otvorila je distributivni centar u Dugopolju.

“Otvorenje novog distributivnog centra u Dugopolju predstavlja značajno unaprjeđenje poslovanja te odražava DPD-ovo kontinuirano posvećenje unapređenju infrastrukture i optimizaciji logističke mreže kako bismo pružili bolju uslugu našim korisnicima”, izjavio je Igor Jakovljević, regionalni direktor DPD-a za Hrvatsku i Sloveniju.

Izgradnja novog kompleksa, koji se prostire na impresivnih 4.904 četvornih metara, započela je u ožujku ove godine, a od trenutka otvaranja ovaj distributivni centar predstavlja potpuno novu dimenziju kvalitete dostave u Dalmaciji.

Kompleks se nalazi na odličnoj prometnoj lokaciji, na svega 20-ak kilometra od centra Splita i u neposrednoj blizini autoceste A1. Novi sortirni centar bit će ključna baza za otprilike 80 djelatnika i kurira te će pokrivati cijelu Splitsko-dalmatinsku županiju.

Također, služit će kao tranzitna točka za pakete namijenjene prema Šibeniku i južnom dijelu Hrvatske, uključujući Dubrovačko-neretvansku županiju. Investicijom u ovaj novi distributivni centar, DPD Croatia jača svoje logističke kapacitete i optimizira operativne procese, što će rezultirati poboljšanjem kvalitete usluge za sve svoje klijente, od pošiljatelja do krajnjih primatelja.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Najnovije objave

Ove jeseni u Zagrebu ne propustite 3. PromoDays sajam promotivnih proizvoda

Podatak da 72 % klijenata vjeruje da je kvalitetan promotivni proizvod izravno povezan s ugledom tvrtke najbolja je pozivnica da dođete na sajam PromoDays,...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...