Osim proizvodnje ručno rađenih hrvatskih čokolada s lavandom, ninskim cvijetom soli, paprom i rogačem pod brendom Adria, Dupin na hrvatskom tržištu distribuira i zastupa jedan od vodećih čokoladnih brendova na svijetu – Lindt.

Iz tvrtke ističu kako je Lindt u 2012. godini u Hrvatskoj proglašena najboljom čokoladom u kategoriji tamnih čokolada i najboljom čokoladom u svim kategorijama.

Ovaj švicarski brend pokriva sve segmente čokoladnih vrsta, od mliječne s raznim dodacima – Classic, tamne čokolade Excellence u varijantama 70%, 85% i 99%, čokolade s okusima karamele, brusnice ili naranče, a tu su i mint, punjene i desert čokolade te druge varijante.

“Lindt je brend koji na tržištu diktira trendove u okusima i punjenjima. Može se pronaći u specijaliziranim dućanima Deliiicije u Zagrebu, Splitu i Rijeci te u gotovo svim ostalim dućanima u Hrvatskoj po izuzetno atraktivnim cijenama”, navode iz Dupina te dodaju kako su u ponudu Lindta ove godine kao noviteti uvedeni tamna čokolada s kokosom, jagodom, višnjom i cvijet soli.

Uz to, Linija Creation proširena je čokoladom s mousseom od lješnjaka, dok se popularni Lindt ballsevi od ove jeseni nalaze i u ukrasnim vrećicama u pakiranjima od 137 g.