fokus-foroffice-glue-stickUhu, Pritt, Tesa, Kores, Foroffice, Toz, Karbon i Fila robne su marke ljepila koje u svom portfelju ima Fokus, tvrtka koja se bavi distribucijom školskog i uredskog pribora.

Poseban naglasak u ponudi stavlja se na brend Foroffice koji predstavlja vlastitu robnu marku Fokusa.

Osim krajnjih kupaca (B2C), gdje je cijena najvažniji faktor, u svim ostalim kanalima najpopularniji su proizvodi u blister pakiranjima te oni koji se nalaze na raznovrsnim stalcima, ističu iz tvrtke dodajući kako se količinski najviše prodaju ljepila u stiku.

Razgranata distributivna mreža osigurava da se proizvode iz asortimana Fokusa može pronaći, kako kažu, u svim trgovačkim lancima te u svakoj knjižari na teritoriju Republike Hrvatske. Pritom svoj udio na tržištu ljepila u segmentu ureda i škole procjenjuju na oko 35%.

“Naše proizvode preporučili bi i trgovcima i potrošačima ponajprije iz razloga što se listom radi o vrhunskim brendovima o kojima matične tvrtke vode brigu, kako o kvaliteti i dizajnu proizvoda, tako io ekološkim standardima proizvodnje. Kategorija ljepila uvijek ima pregršt noviteta te akcija s kojima započinje i školska sezona, a odvijaju se tijekom srpnja, kolovoza i rujna”, navodi Franjo Žaja, direktor prodaje.