Hoće li vas AI zamijeniti? Saznajte na petoj CRO Commerce konferenciji

Jubilarna konferencija u organizaciji trgovaca održat će se 29.9. na Ekonomskom Fakultetu u Zagrebu pod nazivom "Humans vs Machines", a osim prezentacija na temu AI-a, moći ćete slušati predavanja i radionice na kojima će sudjelovati brojni eCommerce stručnjaci iz Hrvatske i regije

Ovu godinu obilježio je dolazak umjetne inteligencije na velika vrata. Kakve su se promjene već dogodile, a koje nas tek čekaju, najbolje zna udruga eCommerce Hrvatska koja okuplja više od 500 hrvatskih trgovaca koji prodaju preko interneta, te uskoro organizira petu CRO Commerce konferenciju (powered by Paket24).

Jubilarna konferencija u organizaciji trgovaca održat će se 29.9. na Ekonomskom Fakultetu u Zagrebu pod temom “Humans vs Machines”, a osim prezentacija na temu AI-a, moći ćete slušati predavanja i radionice na kojima će sudjelovati brojni eCommerce stručnjaci iz Hrvatske i regije.

Što nam donosi ChatGPT
Iako umjetna inteligencija zasad ne može u potpunosti zamijeniti neko radno mjesto, svi pokazatelji nam govore da će se mnoge profesije morati prilagoditi novom načinu rada, u kojem će opstati samo oni koji znaju kako koristiti AI alate poput ChatGPT-a.

Stoga je tema ovogodišnje konferencije “Humans vs Machines”, kojom se želi motivirati sudionike da se okrenu budućnosti i educirati ih za sve što umjetna inteligencija (AI) donosi u svijetu online prodaje.

Primjerice, mnogi trgovci već uveliko koriste ChatGPT u svrhu pisanja opisa proizvoda, oglasa i blogova, dok ga neki koriste i u svrhu pripreme marketinških planova i analize poslovanja, čime štede i vrijeme i novac.

Istraživanje pokazalo da tri četvrtine stanovništva kupuje na internetu
Geopost je sedmu godinu za redom proveo istraživanje E-shopper barometar na bazi od 36.000 intervjua obavljenih online u 22 europske i devet zemalja izvan EU.

S obzirom na rat u Ukrajini i njegove gospodarske posljedice, europski e-kupci i dalje vode računa o cijenama, dok su hrvatski online kupci aktivniji u traženju velikih popusta, i to puno više od ostatka Europe. Čak 70% redovnih online kupaca se veseli velikim sniženjima kao što su Black Friday, Cyber Monday i sezonske rasprodaje, dok ih 62% smatra da kupnja putem interneta štedi novac.

Više o rezultatima najnovijeg istraživanja, koje donosi važne informacije o razvoju e-trgovine i zaključke o najnovijim trendovima online kupnje, također ćete moći saznati na CRO Commerce konferenciji.

Rezervirajte 29.9. za cjelodnevni eCommerce program i party za sve sudionike
Konferenciju će otvoriti predsjednik udruge eCommerce Hrvatska Marcel Majsan uz predstavnike Ekonomskog Fakulteta u Zagrebu, koji su partneri konferencije. Nakon uvodnog dijela, predavanja će se podijeliti na dvije pozornice gdje ćete moći saznati koje novosti donosi AI tehnologija, kako odabrati najbolju dostavnu službu za svoje poslovanje, koji su najnoviji trendovi u eCommercu i kako povećati profitabilnost vašeg webshopa. 

Neće biti izostavljene ni goruće ovogodišnje teme o promjenama u Google Analyticsu, te nove zakonske promjene u trgovanju, pa savjetujemo da svoje ulaznice osigurate na vrijeme jer je broj sudionika ograničen.

Konferenciju možete pratiti isključivo uživo, a cijena ulaznice, u koju je uključen i ručak i kokteli na partyu, iznosi 200 eura. Više informacija možete pronaći na službenoj stranici konferencije.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakMercator završio preuzimanje Franca dućana
Sljedeći članakMinistar Butković potvrdio sastanak s trgovcima o vraćanju cijena