U Velikoj Gorici više od 25 godina proizvodnjom proizvoda od papira i kartona bavi se tvrtka Velprom.

Proizvođači i distributeri koji su odlučili plasirati svoj proizvod ili brand na tržište morali su ga zaštititi s primjerenom ambalažom koja će ga na što dojmljiviji način prezentirati kupcu. Velprom se tijekom godina specijalizirao za razne vrste ambalaže. Od transportnih kutija, kutija kaširanih offsetnim tiskom za komercijalnu primjenu, ambalažu od punog kartona, poklon pakiranja pa do kutija od sive ljepenke presvučenih finim ukrasnim papirom koje se pamte i čuvaju.

U Velpromovoj velikoj bazi alata svaki kupac može pronaći nešto što ga zanima, ali ako netko ima želju izraditi nešto novo i drugačije Velpromov stručni tim riješit će i takav zahtjev. Uz ambalažu najveći dio ponude odnosi se na proizvode koji služe za isticanje proizvoda u maloprodaji. Mnogi niti ne znaju, ali velik broj raznih vrsta stalaka, paletnih dekoracija, totema, senzormatika, woblera, raznih drugih dekoracija i sličnih proizvoda koji se mogu vidjeti po trgovinama, zapravo potječe iz Velpromovog proizvodnog pogona.

Upravo za takve proizvode, predstavljene na sajmovima u Europi, javlja nam se i velik broj kupaca iz inozemstva jer su prepoznali našu kreativnost, stručnost, kvalitetu i točnost isporuke. Velprom se u svojem proizvodnom pogonu u Velikoj Gorici specijalizirao za industrijski digitalni tisak velikog formata i u ovoj vrsti posla prati zadnje trendove na svjetskom tržištu. Jedino na takav način mogu zadovoljiti standarde koji se nameću u inozemstvu, a koje zadnjih godina i naši kupci prate u stopu. Za offsetni tisak prate nas sve renomirane hrvatske tiskare i svakodnevno isporučuju tisak na daljnju preradu u naš pogon. Velprom tako u vrlo kratkom roku može ponuditi uslugu od ideje do finalnog proizvoda, a za sve proizvode izrađujemo prototip i 3D vizualizaciju tako da je kupac prije potvrde narudžbe upoznat s finalnim proizvodom.

Uz proizvode od papira i kartona tu se nalaze razni materijali poput plexija, drveta, alubonda te ostalih čvrstih materijala od kojih možete naručiti u potpunosti otisnute stalke, omotače i dekoracije.

Cijelo poslovanje vodi se zaštitom okoliša kao prioritetom u proizvodnji, što potvrđuju i međunarodni standardi pa su svi proizvodi koje Velprom proizvodi reciklabilni te se prati se ulazak sirovine od njenog prvog izvora, šume, pa do krajnjeg korisnika prema FSC standardu.

Mnogi danas znani brendovi upoznali su kvalitetu i pronašli u Velpromu partnera kojem se u potpunosti mogu prepustiti.

Ako želite povećati prodaju, prezentirati svoje proizvode ili brand u najboljem svijetlu, svratite do Velike Gorice te u galeriji izloženih proizvoda uz stručnu pomoć probajte pronaći ideju, popričajte o mogućnostima i tehnikama proizvodnje i trendovima na tržištu. To je malo ulaganje Vašeg vremena, a može rezultirati uspješnijom prodajom i boljom vidljivosti Vašeg branda na policama i u očima krajnjih potrošača.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!