01Kaufland je otvorio novu poslovnicu u Trogiru na adresi Kneza Trpimira 301, 21220 Trogir i time je otvorilo preko 170 novih radnih mjesta kojih u zadnje vrijeme nedostaje.

Posljednjih godina, Kaufland je znatno pojačao ekspanziju hipermarketa u Hrvatskoj čime je poslovnica u Trogiru 34. poslovnica u Hrvatskoj, a peta na području Dalmacije.

Poslovnicu su otvorili direktor nekretnina Kauflanda Vedran Abramović i direktor prodaje Marco Steppe koji su poželjeli puno uspjeha u radu nove poslovnice voditelju Ivanu Kolovratu.

Kaufland je u vidu svog društveno odgovornog poslovanja povodom otvorenja donirao 10.000 kn dječjem vrtiću Trogir, podružnici Dječji vrtić Vrabac koju je primila ravnateljica vrtića Ana Belas te donaciju u iznosu od 20.000 kuna Gradu Trogiru i Turističkoj zajednici grada za manifestaciju “45. Trogirsko kulturno ljeto” koju je primio gradonačelnik Trogira Ante Stipčić.

Poslovnica u Trogiru ima 170 parkirnih mjesta, a u sklopu dućana su i specijalizirane trgovine. Na preko 2.500 četvornih metara nalazi se više od 20.000 različitih proizvoda.

“Više od 70% prehrambenih proizvoda čine hrvatski proizvodi, a čak 2.500 proizvoda jamči diskontno niske cijene. Kaufland-ovu robnu marku K-Classic čini oko 900 kvalitetnih proizvoda čime se nudi vrhunska kvaliteta po najpovoljnijoj cijeni”, ističe Dubravko Kušec, glasnogovornik Kauflanda.