Ove subote, 18. svibnja, kod Malog jezera na zagrebačkom Jarunu održat će se sportsko-edukativno događanje organizirano od strane Leda, na kojem će građani imati priliku vježbati i plesati zumbu uz poznatu hrvatsku fitness instruktoricu Renatu Sopek od 16.00 do 19.00 sati te saznati kako najefikasnije i najjednostavnije pripremiti svoje tijelo za nadolazeće ljeto, priopćili su iz tvrtke Ledo.

Uz odgovarajuću kombinaciju tjelovježbi, vrlo je važno voditi brigu i o pravilnoj prehrani, navode iz Leda, pa će stoga posjetiteljima na Jarunu na raspolaganju biti nutricionistkinja doc.dr.sc. Darija Vranešić Bender sa svojim timom koji će dijeliti savjete o kombinaciji odgovarajuće prehrane za sve rekreativce kao i za profesionalne sportaše.

Sportsko-edukativno događanje bit će ujedno i odlična prilika za promociju novog mjesečnog programa uravnotežene prehrane i tjelovježbi iz Leda.

Zanimljiv program s niskokaloričnim receptima i korisnim vježbama osmislile su i zajednički kreirale upravo poznata hrvatska nutricionistkinja doc.dr.sc Darija Vranešić Bender te znanstvena novakinja Kineziološkog fakulteta Cvita Gregov mag.cin. u suradnji s Ledom.

Mjesečni program prehrane i vježbanja možete preuzeti na sljedećem linku.