Nakon uspješno otvorenog Lego® Certified Storea u Zagrebu u rujnu 2014., Lego® napokon dolazi u srce Dalmacije.

LEGO Certified Store Zagreb2U novoizgrađenom trgovačkom centru Mall of Split, u četvrtak, 3. ožujka svoja će vrata otvoriti nova specijalizirana Lego® trgovina.

Tako će Split, ali i cijela Dalmacija moći uživati u Lego® proizvodima na više od 140 kvadratnih metara prodajnog prostora.

Kupcima će biti dostupan cjelokupni Lego® asortiman kreativnih igračaka za djecu i odrasle, uključujući ekskluzivne linije proizvoda Architecture i Technic za arhitekte, inženjere i sve one koji se tako osjećaju te komplet Star Wars za ljubitelje legendarnih Zvjezdanih ratova Georgea Lucasa

Ljubiteljima ovih šarenih kockica dostupni će biti i brojni Lego® kompleti, od kojih je većina dostupna samo u Lego® Certified trgovinama. Također će moći, kao i u ostalim Lego® certificiranim trgovinama, s takozvanog Pick-A-Brick zida odabrati kockice po vlastitoj želji te ih kupovati na kile.

Za one koji žele imati jedinstvenu Lego® minifiguricu, tu je i Build-A-Mini pult, na kojem mogu birati između nekoliko tisuća mogućih sastavnih dijelova i kombinacija.

Otvaranje Lego® Certified Storea u Splitu će pratiti prigodni program, posebna ponuda, pokloni za kupce, kao i nagradne igre putem kojih će posjetitelji moći osvojiti različite proizvode iz Lego® asortimana.

Da u Hrvatskoj postoji velik broj ljubitelja ovog svjetski popularnog branda, najbolje pokazuju fotografije s prošlogodišnjeg otvaranja Lego® Certified Storea u Zagrebu na kojem je bio i značajan broj posjetitelja iz Dalmacije.