lerovita-limunAsortiman Lerovita praškastih napitaka čine okusi naranča, limun i crveni grejp pakirani u vrećice od 15 g, 300 g i 1000 g.

Proizvodi pod robnom markom Lerovita prodaju se u svim velikim trgovačkim lancima na hrvatskom tržištu pri čemu su najprodavanija pakiranja ona od 300 g i 1000 g, a najtraženiji okus naranča.

Lerovita je osvježavajući napitak bogatog okusa naranče, limuna i crvenog grejpa obogaćen s devet vitamina. Jedna čaša napitka, pripremljena od dvije žlice instant napitka (jedna vrećica od 15 g), otopljenog u 2 dl vode, nadopunjuje 50% preporučene dnevne količine za dodanim vitaminima, navode iz Podravke.

“Proizvod je vrhunske kvalitete, punog mirisa, okusa i arome, obogaćen vitaminima koji su neophodni za zdravlje organizma. Lerovita gasi žeđ u vrelim ljetnim danima, a zimi vitaminima opskrbljuje hladnoćom iscrpljen organizam.”

Iz koprivničkog proizvođača kao posebnost Lerovite ističu vrhunsku kvalitetu proizvoda koji dolazi s nižom cijenom u odnosu na glavne konkurente na tržištu, a kao veliku posebnost navode jedinstveno deltapak pakiranje od 300 g.

“Od početka travnja kreće akcijsko sniženje cijene Lerovite 300 g naranča, limun i crveni grejp”, ističe Karmen Šifkorn, voditeljica grupe proizvoda u Marketingu pića Podravke.