stanislav-brodnjak-kresimir-romic-biograd-largeNakon otvorenja trgovačkog centra u Rovinju ranije ovog tjedna, trgovački lanac Mercator-H obogatio je svoju maloprodajnu mrežu otvorenjem supermarketa u Biogradu na moru u koji je uloženo 1,2 milijuna eura.

Prodajni objekt površine 1200 četvornih metara otvoren je danas u sklopu Bure trgovačkog centra te će zapošljavati 50 djelatnika, izvijestili su u četvrtak iz Mercatora.

Novi Mercatorov supermarket vodit će Božica Erlić, a svečanosti otvorenja prisustvovali su i Krešimir Romić, voditelj regije za Dalmaciju, te predsjednik Uprave Mercatora–H, Stanislav Brodnjak.

“Izrazito sam ponosan što smo otvorenjem Rovinja i Biograda u istom tjednu omogućili više od 120 novih radnih mjesta i realizirali investicije vrijedne više od 10 milijuna eura. Također, sa zadovoljstvom mogu najaviti da ćemo kroz desetak dana otvoriti novo centralno logističko skladište u Sv. Nedjelji, veličine 30.000 četvornih metara sa opremom vrijednom dodatnih 3,3 milijuna eura”, istaknuo je Brodnjak tijekom puštanja u rad supermarketa u Biogradu.

Tijekom ove godine ukupne investicije Mercatora u Hrvatskoj tako iznose 16,5 milijuna eura. Novi prodajni i distributivni prostori ukupne su površine 42.000 četvornih metara, a otvoreno je i gotovo 200 novih radnih mjesta.

Iz Mercatora ističu kako biogradski supermarket osigurava i proizvođačima iz zadarske županije dodatan plasman svojih proizvoda. Tako će, primjerice, kupci moći birati domaću rajčicu iz Filip Jakova, Maraskin asortiman sokova i pića, te pekarske proizvode iz Zadra, Biograda i Pakoštana.

stanislav-brodnjak-i-voditeljica-supermarketa-biogradPovodom otvorenja Mercator je osigurao posebne akcijske cijene i dodatne pogodnosti za sve kupce.

Korisnici Pika kartice na dan otvorenja ostvaruju 10 posto popusta na cjelokupan račun, dok svi kupci za potrošenih 200 kuna u Mercator supermarketu ostvaruju pravo na 10 posto popusta u prodavaonicama Osh kosh, Galeb i B&C fashion.

U nadolazećem periodu Mercator će biti “posebno POPUSTljiv” utorcima kada će kupci moći ostvariti 10 posto popusta na kupnju iznad 150 kn, dok će umirovljenici svaki četvrtak također kupovati s 10 posto popusta, ističe se u priopćenju.