26.6 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja 2024., 21:30
Tržišne komunikacijeMoć zvuka za uspješno brendiranje

Moć zvuka za uspješno brendiranje

Šesta po redu HOWtoWOW radionica posvećena je temi uloge zvuka u oglašavanju

Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje (HURA) u utorak, 5. veljače 2013., organizira šestu po redu radionicu HOWtoWOW marketinške akademije na temu uspješnog zvučnog brendinga, izvijestili su iz HURA-e.

Gost predavač, Diarmid Moncrieff, sudionicima akademije će prenijeti svoje bogato znanje i iskustvo o ulozi zvuka u oglašavanju, važnosti zvuka u percepciji i prenošenju poruke te prednostima i zakonitostima radijskog oglašavanja.

Predavanje je podijeljeno na teorijski i praktični dio, a u skladu s temom neće se koristiti vizualna pomagala nego isključivo glas i zvuk.

Diarmid Moncrieff razvojni je stručnjak i konzultant za prodajne i kreativne timove, prvenstveno u segmentu radijskog oglašavanja, a osmislio je kampanje za poznate brendove poput Coca-Cole, Samsunga i Unilevera.

U Zagrebu će na HOWtoWoW radionici govoriti o mogućnostima koje zvuk pruža za uspješno brendiranje, što prema njegovom mišljenju u oglašivačkim kampanjama nije dovoljno kapitalizirano.

Moncrieff smatra kako uspješne strategije zvučnog brendinga mogu pokretati masivan awareness i onda kada je oglas samo pasivno konzumiran i učiniti da mali oglašivači zvuče veliko. Iz tog razloga, naglasak u radionici bit će stavljen na radio kao kanal komunikacije koji može ostvariti iznimno velik učinak u odnosu na uložena sredstva.

HOWtoWOW akademija namijenjena je profesionalcima iz oglašivačkih agencija i tvrtki oglašivača kojima nudi edukaciju iz brojnih područja i tema važnih za oglašivačku industriju.

Sastoji se od niza tematskih radionica koje uključuju kombinaciju teorijskih i praktičnih znanja, uz visoku razinu interaktivnosti praćenu brojnim primjerima iz prakse s kojima se predavači susreću na lokalnom i međunarodnom tržištu.

Radionice vode vrhunski domaći i svjetski stručnjaci poput Sama Moorthya, Roberta Shawa, Rajne Cuculić, Andya Milligana, Toma Whitea, Diarmida Moncrieffa i Miše Terzića.

Sudjelovanje polaznika HOWtoWOW akademije prati se indeksom, a na kraju programa sudionici dobivaju priznanje o završenoj edukaciji. Dosadašnje radionice ocijenjene su iznimno uspješnima od strane polaznika, koji su uz brojna pitanja te aktivnu diskusiju s predavačima uspjeli steći vrijedna nova znanja koja mogu upotrijebiti u svom svakodnevnom radu.

Najnovije objave

Nestlé u prvom polugodištu bilježi organski rast od 2,1%

Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prvih šest mjeseci 2024. godine. Organski rast iznosi 2,1% od čega 0,1% dolazi iz realne interne stope rasta...

izlog

50 years of UNCONDITIONAL LOVE

UNCONDITIONAL slavi 50 godina izvrsnosti u industriji kućnih ljubimaca S ponosom objavljujemo da je UNCONDITIONAL, pionir u industriji kućnih ljubimaca, proslavio svoju zlatnu obljetnicu -...