25.2 C
Zagreb
Četvrtak, 18. srpnja 2024., 23:18
NovoNova voćna izdanja Ožujskog

Nova voćna izdanja Ožujskog

Nova Ožujsko ljetna izdanja Gorka Naranča i Ožujsko Crni Ribiz&Limeta dokazuju da i neuobičajene kombinacije okusa mogu biti iznimno ugodne i osvježavajuće.

Ožujsko Gorka Naranča jedinstvenim spojem Ožujskog piva i osvježavajućeg pića gorke naranče osvojit će svačije nepce nezaboravnim reskim okusom. Osvježavajući voćni okus gorke naranče dostojno zamjenjuje prepoznatljivu gorkastu aromu Ožujskog piva te uz samo 2,0 posto alkohola predstavlja idealan napitak u vrijeme ljetnih vrućina.

Ljetnom užitku u dojmljivim voćnim okusima pridružuje se i Ožujsko Crni Ribiz & Limeta, prvo pivo koje neočekivanim okusom crnog ribiza i limete savršeno gasi žeđ, čije se izdanje može naći u Konzum prodavaonicama.

Žujin ljetni asortiman novih voćnih okusa namijenjen je svima koji vole uživati u upečatljivim voćnim iznenađenjima u svakoj ljetnoj prilici.

Bilo da se nalazili u gradu ili na plaži, na sportskom nadmetanju ili poslijepodnevnoj uživanciji s prijateljima Ožujsko Gorka Naranča i Crni Ribiz & Limeta zasigurno će izmamiti osmijeh na lice i najzahtjevnijim ljubiteljima ljetnih osvježenja, ističu iz Zagrebačke pivovare.

Najnovije objave

Povodom Svjetskog dana sladoleda Ledo otvorio Kornet želja

Posjetitelji su tijekom izložbe Kornetu želja prišapnuli svoje želje za povratkom nekih legendarnih sladoleda, ali i ponudili ideje za nove okuse Ususret Svjetskom danu sladoleda,...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...