dan-otvorenih-vrata-carlsberga-croatiaCarlsberg Croatia i ove godine otvara svoja vrata za Koprivničance i njihove goste. Besplatan Renesansni Pan vlak iz Zagreba i autobus iz Varaždina voze posjetitelje na Dan otvorenih vrata pivovare Carlsberg Croatia i Renesansni festival.

Pivovara Carlsberg Croatia i Grad Koprivnica pozivaju na Renesansni festival koji se održava od 30. kolovoza do 3. rujna.

Carlsberg Croatia sa svojim brendom Pan već petu godinu za redom podržava Renesansni festival, jednu od najboljih povijesno-kulturnih atrakcija kontinentalne Hrvatske.

Prilika je to da se na trenutak vratite u prošlost, uživate u viteškim igrama, kušate srednjovjekovnu hranu i upoznate stare zanate i običaje.

Uz bogat festivalski program, Carlsberg Croatia u subotu, 1. rujna, organizira i Dan otvorenih vrata pivovare od 12.00 do 14.00 sati. Pivarski će majstori posjetitelje dočekati s Pan osvježenjem te ih provesti kroz pivovaru i upoznati s procesom proizvodnje piva.

Kako bi Dan otvorenih vrata i Renesansni festival približila gostima iz drugih gradova za sve posjetitelje iz Zagreba osiguran je besplatan prijevoz Pan Renesansnim vlakom koji za Koprivnicu kreće s Glavnog kolodvora 1. rujna u 10.25, dok je za posjetitelje iz Varaždina organiziran besplatan prijevoz autobusom. Povratak u Zagreb i Varaždin planiran je u večernjim satima.

Nakon posjeta pivovari, osiguran je i prijevoz na koprivničke bedeme gdje se druženje i zabava nastavljaju uz bogat program Renesansnog festivala. Naravno, Pan je i ove godine zadužen za osvježenje na festivalu sa svim svojim okusima Pan Lagerom, Pan Zlatnim te Pan Radlerom limun i naranča, ističu iz pivovare.

PAN RENESANSNI VLAK IZ ZAGREBA – RASPORED 1.9.2011.
10.25 RENESANSNI PAN VLAK KREĆE IZ ZAGREBA ZA KOPRIVNICU
11.45 POLAZAK AUTOBUSA SA ŽELJEZNIČKOG KOLODVORA U KOPRIVNICI NA DAN OTVORENIH VRATA U PIVOVARU CARLSBERG CROATIA
12.00 POČETAK DANA OTVORENIH VRATA
14.00 POLAZAK AUTOBUSA IZ PIVOVARE CARLSBERG CROATIA NA RENESANSNI FESTIVAL
19.50 POLAZAK AUTOBUSA SA RENESANSNOG FESTIVALA NA ŽELJEZNIČKI KOLODVOR
20.58 POLAZAK RENESANSNOG PAN VLAKA ZA ZAGREB
22.07 DOLAZAK U ZAGREB

PAN RENESANSNI AUTOBUS IZ VARAŽDINA – RASPORED 1.9.2011.

10.30 RENESANSNI PAN AUTOBUS KREĆE IZ VARAŽDINA ZA KOPRIVNICU (autobus kreće s ugibališta kod željezničkog kolodvora nasuprot hotela Varaždin)
12.00 DOLAZAK U PIVOVARU CARLSBERG CROATIA I POČETAK DANA OTVORENIH VRATA
14.00 POLAZAK AUTOBUSA IZ PIVOVARE CARLSBERG CROATIA NA RENESANSNI FESTIVAL
20.00 POLAZAK RENESANSNOG PAN AUTOBUSA ZA VARAŽDIN
21.30 DOLAZAK U VARAŽDIN