U Dubrovniku je na adresi Brsalje 9, otvoreno preuređeno prodajno mjesto Tisak medie, kao četvrta u nizu investicija Tiska u prodajnu mrežu u ovom gradu.

Naime, u sklopu značajnih Tiskovih prošlogodišnjih aktivnosti na širenju mreže i obnovi postojećih prodajnih mjesta u svim formatima, upravo su u Dubrovniku prošle godine otvorena dva nova prodajna mjesta – Tisak plus Stradun na adresi Placa 20 te Tisak lokal u Ulici od Puča, u Starom Gradu, a dodatno je preuređen i Tisak lokal u Bolnici Sv. Vlaho.

Uz to, u cijeloj Hrvatskoj je Tisak u 2021. ukupno otvorio 24 nova prodajna mjesta te proveo više od 30 adaptacija postojećih prodajnih mjesta formata kiosk, lokal i Tisak media.

“S ovim otvorenjem nastavljamo naše planove investicija u prodajnu mrežu i u ovoj godini, a trenutno u planu imamo otvorenje novih 25 prodajnih mjesta na odličnim lokacijama diljem Hrvatske te adaptaciju postojećih 35 prodajnih mjesta, a sve kako bismo mogli zadovoljiti svim zahtjevima naših kupaca koji su nam glavni motiv da unapređujemo naše poslovanje i ponudu”, zaključio je Ivan Mudrinić, direktor sektora maloprodaje u Tisku.

Uvođenjem novih kategorija proizvoda kao što su darovni i party asortiman te proširenjem asortimana u gamingu, suvenirima i ponudi prehrambenih artikala, vina i jakih alkoholnih pića, ponuda Tisak medie Dubrovnik dodatno je obogaćena.

Za ljubitelje knjiga izdvojen je kutak gdje će u miru moći odabrati svoje sljedeće štivo, a dječje knjige, igračke i školski asortiman povezani su u jednu novu obogaćenu cjelinu. U pogledu dizajna interijera Tisak media, kao i novi format Tisak plus, prati aktualne trendove, pa će tako ovaj osvježeni prostor kupcima dati novi i još bolji doživljaj kupnje.

Uz sve dobro poznate usluge koje Tisak media nudi, novost je i Tisak foto usluga uz koju će kupci sada moći razvijati fotografije samostalno i tako oživiti svoje uspomene, u samo par jednostavnih koraka, putem Cewe foto aparata.

“Tijekom radova na preuređenju Tisak medie svakodnevno su nam dolazili znatiželjni kupci s upitima što to novog pripremamo, a kada bismo im rekli da uvodimo novitete, istaknuvši party program, balone s helijem, Tisak foto aparat i ostali asortiman kojeg u ovom dijelu grada nudimo samo mi, bili su oduševljeni. Raduje nas što su kupci toliko nestrpljivi i što su već sada, i prije otvorenja, prepoznali novitete koje uvodimo. Odlična atmosfera koja je bila prisutna tijekom renovacije nastavila se i prilikom otvorenja, stoga vas pozivamo da nas posjetite i budete dio vesele atmosfere te pronađete koju sitnicu za sebe, jer Tisak media nudi po nešto za svakoga”, kazala je povodom otvorenja Marina Hendić, rukovoditeljica područja Dubrovnik.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!