palmolive-lhs-black-orchid-300mlU ponudi čvrstih sapuna Palmolivea nalaze se linije Naturals i Spa, dok se tekući sapuni smogu pronaći u dva tipa pakiranja: kao pumpice od 300 ml i kao dopune od 750 ml

Najprodavanija varijanta čvrstih Palmolive sapuna je Milk & Rose, a linija je nedavno proširena i varijantom Black Orchid koji je također dostupan u formatu gela za tuširanje i tekućeg sapuna.

Tekući sapuni mogu se pronaći u dva tipa pakiranja: bočica s pumpicom 300 ml i kao refill 750 ml. Palmolive također nudi prvi tekući sapun na tržištu specijalno napravljen za kuhinjsku upotrebu koji je dostupan u Anti-odour i Anti-grease varijanti.

Kompanija Colgate-Palmolive sa svojim poznatim brendom Palmolive ima dugu tradiciju: prvi sapun na tržište su izbacili davne 1864. godine. Palmolive zauzima vodeću poziciju u kategoriji tekućih i čvrstih sapuna na hrvatskom tržištu.

Tekući sapuni se mogu pronaći u dva tipa pakiranja: kao pumpice od 300 ml i kao dopune od 750 ml.

Brend Palmolive nudi širok portfolio tekućih sapuna za različite upotrebe i prilike.

Tako su Palmolive Naturals sapuni obogaćeni ovlaženim mlijekom i prirodnim sastojcima koji ostavljaju kožu glatkom i nježnom. Najpopularnija Naturals varijanta je Milk & Honey koja pomaže pri njezi kože.

Palmolive također nudi prvi tekući sapun na tržištu specijalno napravljen za kuhinjsku upotrebu. Kuhinjska mini line je također dostupna u Anti-odour i Anti-grease varijanti. Kuhinjski sapuni sadrže prirodne antibakterijske agente i specijalizirani su u neutraliziranju jakih mirisa i uklanjanja masnoće s ruku tijekom pripremanja hrane.

Palmolive Aquarium tečnost za pranje ruku je pogodna za osjetljivu kožu. Njihova dekorativna pakiranja koja su ispunjena bojama izvrsno izgledaju u kupaoni ili kuhinji. Djeca naročito vole Aquarium slike morskog života.

Palmolive Hygiene Plus linija sadrži prirodni antibakterijski sastojak koji uklanja neželjene bakterije. Postoje dvije varijante koje su dostupne. Hygiene Plus crvena varijanta je već prilično dobro ustanovljena na tržištu u formatu pumpice i velike dopune. Novo u 2011. je mliječna Hygiene Plus varijanta koja sadrži ekstrakte aloe vere i pogodna je za najosjetljiviju kožu.

Također, novo na tržištu je Authentic linija u nostalgičnim dizajnima boca s tradicionalnim fragrantnim kompozicijama kao što su lavanda i kamilica, bergamot i verbena.

Proizvodi Palmolive prisutni su u svim ključnim maloprodajnim lancima u Hrvatskoj. Prepoznatljiv i provjeren brend, pristupačna cijena za kvalitetne proizvode, širok asortiman, vodeća pozicija na tržištu te stalne novine u ponudi, argumenti su koji ovaj brend preporučuju trgovcima, navode iz tvrtke.

“Nedavno su na hrvatsko tržište izbačeni proizvodi unutar varijante Black Orchid (bar soap, tekući sapun za pranje ruku i gel za tuširanje), Authentic line je također dostupna u gelu za tuširanje i tekućem sapunu za pranje ruku. Usto, novina je i Hygiene Plus s ekstraktima aloe vere koji dolazi u formi tekućeg sapuna za pranje ruku”, ističe Saša Žepič iz Colgate – Palmolive Adria.