Jeste li izvukli maksimum iz prodaje svog oglasnog prostora i optimizirali ovaj segment poslovanja? Q-AdsManager je rješenje!

Zbog stalnog fokusa na “core business” poslovni sustavi često zanemaruju ovaj segment poslovanja, čiji utjecaj na prihode i ostale poslovne procese nije zanemariv.

Prodaja vlastitog reklamnog prostora je poseban segment poslovanja koji uz vrlo niska ulaganja može povećati ukupne prihode poslovanja. Kvalitetnijim planiranjem i upravljanjem poslovnim procesom najma reklamnog prostora, možemo značajno smanjiti troškove i maksimizirati profit iz ovog dijela poslovanja.

Optimalno upravljanje procesom prodaje reklamnog prostora zahtijeva kvalitetna poslovna rješenja koja će olakšati i unaprijediti poslovanje.

Q-AdsManager
Tarmel d.o.o., poduzeće s 21 godinom iskustva u području IT projektiranja, razvoja i održavanja nudi informatički odgovor za problem upravljanja reklamnim prostorom. U suradnji sa stručnjacima iz marketinga i prodaje raznih branši Tarmel je razvio softversko rješenje Q-AdsManager.

Q-AdsManager je centralni sustav svih podataka za planiranje, praćenje i upravljanje najmovima reklamnog prostora. Integriranim modulima osiguravamo vizualizaciju raspoloživosti i interaktivno definiranje najmova. Izvještajni i analitički moduli, s opcijama za povezivanje s postojećim ERP i CRM sustavima, čine Q-AdsManager moćnim alatom za vođenje cjelokupnog procesa najma reklamnog prostora.

Q-AdsManager osigurava brzu reakciju na nove ponude i odgovor na specifične potrebe marketinških kampanja klijenata. Sustav omogućava analizu isplativosti pojedinih pozicija i na njima postavljenih reklama, kategoriziranje i optimiziranje vašeg reklamnog sustava.

Dostupnost pregleda trenutnog stanja i trendova poslovanja stvara sinergijski učinak među odjelima. Izvještavanje klijenta o svakom pojedinom najmu ili o cijeloj kampanji unapređuje međusobni odnos i osigurava bolji standard poslovanja.

Adaptivni karakter sustava i mogućnost definiranja vlastitih naziva pozicija, vrsta pozicija i ostalih baznih podataka čini Q-AdsManager multifunkcionalnom aplikacijom za upravljanje najmovima i vođenje poslovanja s klijentima.

Iz svega navedenog zaključujemo da se Q-AdsManager vrlo jednostavno može prilagoditi za vođenje najma reklamnog prostora za bilo koji tip fizičkog i digitalnog medija.

U suradnji sa stručnjacima iz raznih branši Tarmel je pripremio cijelu kolekciju specijaliziranih aplikacija za vođenje najmova reklamnog prostora u djelatnostima veleprodaje, maloprodaje, trgovačkih centara, ljekarni, lanaca kioska i reklamnih kataloga.

Q-AdsManager vam definitivno osigurava modernizaciju ovih poslovnih procesa, uz istovremenu uštedu resursa i maksimiziranje prihoda iz prodaje reklamnog prostora.

Kontakt podaci za prezentaciju/demonstraciju Q-AdsManager rješenja:

Pametna rješenja za upravljanje reklamnim prostorom

Pametna rješenja za upravljanje reklamnim prostorom
Tarmel d.o.o.
PJ: B. Magovca 109, 10010 Zagreb
tel: 01 6523 738
web: www.tarmel.com ili www.q-adsmanager.com
e-mail: tarmel@tarmel.hr

PROMO