IzlogPredstavljamoRaznovrsna ponuda Spara u asortimanu trgovačke marke

Raznovrsna ponuda Spara u asortimanu trgovačke marke

s-budget-tjesteninaSpar Hrvatska ima dvadesetak privatnih robnih marki u kategorijama prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Spar marka kvalitete predstavlja više od 200 provjerenih proizvoda proizvedenih po strogim uvjetima koji su alternativa A brendovima, ali po 20-30% nižoj cijeni.

Slijedi S-Budget marka u koju spada također više od 200 proizvoda, od kojih mnogi dolaze od hrvatskih proizvođača. Radi se o diskontnoj liniji koja obuhvaća kompletnu lepezu proizvoda potrebnih za svakodnevni život. U proizvodnji ove linije štedjelo se na ambalaži pa iz Spara ističu kako se “jednostavnim, ali uočljivim dizajnom ambalaže troškovi mogu smanjiti na ambalaži, a ne na kvaliteti”.

Spar Natur*pur liniju predstavljaju proizvodi proizvedeni u potpunosti biološki, bez kemijsko-sintetičkih pesticida, ne sadrže genetski proizvedene sastojke, imaju veću hranidbenu vrijednost, a odličnog su okusa.

Despar je linija ekskluzivnih proizvoda autentičnog okusa talijanske kuhinje koji su proizvedeni prema originalnim talijanskim recepturama.

Spar Vital, pak, predstavlja marku zdrave hrane razvijenu u suradnji s nutricionistima. Proizvodi su izbalansiranih prehrambenih vrijednosti te su vrlo dobro prihvaćeni od strane sportaša i prehrambeno osviještenih potrošača.

Nova linija proizvoda Free From za oboljele od celijakije i intolerancije laktoze na policama Interspar hipermarketa i Spar supermarketa nalazi se od rujna prošle godine.

Najnovija trgovačka marka Spar Premium nudi proizvode vrhunske kvalitete koji su proizvedeni u ograničenim serijama, kontroliranog porijekla i proizvodnje te pripremljeni prema tradicionalnoj recepturi.

Među odabranim proizvodima linije Spar Premium nalazi se 30-ak proizvoda hrvatskih proizvođača iz različitih regija Hrvatske. Slavonski kulen, pršut, samoborska salama, maslinovo ulje, kukuruzni kruh, ručno valjana tjestenina, orahnjača, makovnjača, hrvatski su proizvodi pripravljeni od visokokvalitetnih sirovina, a nose oznaku izvorno hrvatskog proizvoda.

Uvozni proizvodi linije Spar Premium obuhvaćaju izabrane delikatese iz različitih dijelova svijeta kao što su divovske kozice s Tajlanda, basmati riža iz Indije, camargue crvena riža iz Provanse, dva puta pečeni Cantucciniji iz Italije, švicarske čokolade Frey te Blue chips.

Usto, u ponudi Spara nalaze se još i vlastite marke kozmetičkih proizvoda Beauty Kiss – dermatološki ispitani kozmetički proizvodi za njegu lica, kose i tijela, Sun Kiss – sredstva za zaštitu od sunca, Pamina – proizvodi za intimnu higijenu žena te Lovely toaletni proizvodi.

“Iako je Spar Premium tek nedavno lansiran ostvaruje iznimno dobru prodaju, a nadamo se da će interes kupaca s vremenom biti još i veći. S-Budget ima već svoje stalne kupce i kontinuiramo bilježimo rast prodaje. Interesantno je da je S-Budget stekao svoje vjerne kupce ne samo zbog doista popularnih cijena, nego i zbog kvalitete određenih proizvoda, kako u segmentu prehrane, tako i među neprehrambenim asortimanom”, navodi Nives Fett iz Spara Hrvatska.

Najnovije objave

dm Zadar jump održat će se u subotu 27. srpnja

Najmasovniji skok u more nastavlja tradiciju dobre zabave i pomaganja zajednici Petnaesti skok sa zadarske rive, dm Zadar jump, održat će se u subotu 27....

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...