Karlovacko - Add - ZiriViše od 100 prijava pristiglo je iz svih dijelova Hrvatske, a priliku da zasviraju pod svjetlima reflektora i ostvare svoj životni san dobit će samo najbolji.

Karlovačko RockOff ovim putem šalje posljednji poziv svim zainteresiranim glazbenicima i bendovima koji žele svoje garaže zamijeniti svjetlima pozornice.

Ostalo je još manje od dva tjedna za prijave na festival koji novim talentiranim izvođačima otvara vrata u svijet glazbe i pruža mogućnost da ostvare svoj san.

Pobjednika očekuje prava glazbena avantura i ulazak u profesionalni svijet glazbe. Uz 100 sati snimanja u studiju u suradnji s vrhunskim producentom, pobjednik osvaja produkciju singla i snimanje videospota.

Novu zvijezdu Karlovačko RockOffa očekuje još jedna poslastica, nastup i gostovanje na velikom koncertu Vatre u Zagrebu u listopadu 2015. godine.

Među pristiglim prijavama ima i poznatih bendova, poput Adastre, što dodatno potvrđuje važan status Karlovačko RockOffa, inovativne glazbene platforme koja mladim glazbenicima pruža prilika da pokažu svoj talent, podijele ga s publikom i postanu nove glazbene zvijezde ili učvrste svoj status među publikom.

Žiri u sastavu Hrvoje Horvat, Ivan Dečak, pjevač i autor hitova grupe Vatra, Jadranka Ivaniš Yaya, pjevačica grupe Jinx, Damir Martinović Mrle, član grupe Let 3 te Srđan Sekulović Skansi, poznati producent imat će težak zadatak odabira najboljih među odličnima, no publika im u tome može pomoći glasovanjem za svoje favorite na internetskoj stranici Karlovačko RockOffa.

Vremena je malo, a kvalitetnih bendova zaista mnogo. Trenutno je najviše prijava pristiglo iz Sinja i Splita, što potvrđuje status Dalmacije kao najraspjevanije regije, no i kontinentalci još uvijek imaju priliku pokazati svoj talent.

Već 10. travnja bit će poznato kojih 30 izvođača ide u sljedeću fazu natjecanja. Pobjednik može biti samo jedan, no da su oni izvrsni među prijavljenima prepoznati i od strane publike i kritike, čak i ako nisu pobijedili, dokazuje primjer Sare Renar koja je ove godine osvojila nagradu Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu za pjesmu Jesen.

Osim Sare, Porin za najbolji album s raznim izviđačima osvojila je kompilacija RockOff – Festival novog zvuka.

Zato žiri i organizatori podsjećaju kako je glazbena platforma Karlovačko RockOff otvorena za izvođače svih glazbenih stilova, bendove ili samostalne izvođače, a više informacija dostupno je na službenoj Facebook stranici Karlovačko RockOffa, koja trenutno broji više od 2.700 fanova ili na internetskoj stranici festivala.