SAPONIA – Briljantnih 125 godina!

Svojim znanstvenim potencijalom i modernom tehnologijom Saponia pruža optimalna rješenja u svakodnevnom životu potrošača te doprinosi podizanju kvalitete njihova života

Kada neka tvrtka proslavi jubilej od 125 godina postojanja s pravom se pitamo u čemu je tajna njezine dugovječnosti i uspjeha. Uspjeh Saponije su njeni proizvodi. Oni su rezultat predanosti, inovativnosti i tehnološkog umijeća njenih stručnjaka koji ih kontinuirano unaprjeđuju kako bi zadovoljili potrebe potrošača. Već 125 godina Saponiju inspiriraju i pokreću njeni vjerni potrošači.

Velikih 125 godina kontinuiranog rada tvrtke značajan je jubilej koji je obilježen linijom proizvoda iznimne kvalitete i mirisa, povezani dizajnom koji zrači pouzdanošću i snagom.
Nova linija proizvoda namijenjena je potrošačima koji žele vrhunske proizvode za pranje i njegu rublja i posuđa. Svojim znanstvenim potencijalom i modernom tehnologijom Saponia pruža optimalna rješenja u svakodnevnom životu potrošača te doprinosi podizanju kvalitete njihova života. Iz toga je proizašla i nova linija koja povezuje najpoznatije Saponijine brendove pružajući raskošan miris, čistoću i njegu.

FAKS HELIZIM – Formulacija Faks helizima 125 godina ima iznimnu snagu pranja i vrhunskih je performansi. Snaga multienzima u sinergiji s ostalim komponentama formulacije djelotvorno uklanja različite tipove mrlja. Formulacija je posebno djelotvorna na niskim temperaturama pranja, već od 20°C te štedi energiju.

FAKS HELIZIM GEL – Nova superiorna formulacija sa sedam enzima, osigurava i uz manju dozu savršenu čistoću i njegu rublja.

ORNEL – Savršeno usklađene luksuzne note pretočene u novi Ornel daruju mirisne dragocjenosti iz prirode, pružajući senzualno zadovoljstvo a rublju mekoću i dugotrajan miris.

NILA – Fina i osjetljiva odjeća zahtijeva i posebnu njegu. U sklopu linije za 125 godina Saponije razvijena je i nova, sofisticirana formulacija Nile za obojeno rublje. Nova formulacija Nile bazira se na specijalnom sastojku za zaštitu boja koji fiksira boje na tkaninu i sprječava njihovo izbljeđivanje.

LIKVI ULTRA – U novu najnapredniju formulaciju Likvi Ultra integrirane su aktivne komponente koje pružaju snažno odmašćivanje posuđa, daju bogatu pjenu pri pranju, osiguravaju izvrsne rezultate pranja i omogućuju brzo sušenje i sjaj.

Prethodni članakSredstva za čišćenje kućanstva: Više od pola univerzalnih
Sljedeći članakWinDays: Digitalna ekonomija može znatno pridonijeti hrvatskom BDP-u