Sigurno je svima dobro poznata rečenica koja kaže da je ono što nanosimo na sebe jednako važno onome što unosimo u sebe. Dakle, ono s čime se okupamo ili namažemo, ima jednaku važnost kao i ono što jedemo. Koža je najveći ljudski organ odgovoran za mnoge zadaće. Razni negativni vanjski utjecaji poput stresa, zagađenja, UV zračenja, vjetra te mnogih drugih, svakodnevno utječu na kožu pa je pravilna i redovita njega tijela izuzetno važna za očuvanje njezinog zdravlja i ljepote.

Prirodna kozmetika predstavlja najsigurniji izbor za svaki tip i stanje kože. U prirodi već postoje svi potrebni sastojci za održavanje ljepote i mladenačkog izgleda. Svi težimo pronaći proizvode koji kožu, osim što ju njeguju i hrani, ujedno je i pomlađuje jer je koža često najbolji pokazatelj godina. Pomlađivanje je jedan od ključnih karakteristika sastojaka koji se nalaze u Saponijinoj novoj liniji.

Upravo tom mišlju vođeni, stručnjaci iz Saponije razvili su potpuno prirodnu liniju proizvoda pod imenom Priroda daje. Želja im je bila, prije svega, pružiti užitak i njegu svaki put kada u ruke uzmete bilo koji proizvod iz ove linije. Pomno birajući prirodne komponente, stvorena je divna, mirisna i blaga linija, koja će savršeno odgovarati svakom tipu kože. Sastojci koji dominiraju su maslina, koja koži daje svježinu i mekoću, gavez – prirodan izvor alantoina, neven – potiče obnovu suhe i oštećene kože, kamilica – umiruje kožu, dok je nim dubinski čisti. Kurkuma je također jedan od sastojaka upravo jer je njezina djelotvornost obnove kože jako dobro poznata.

Med, đumbir koji tonira kožu, aktivni ugljen, morska sol…, samo su još neki od prirodnih sastojaka koji se nalaze u liniji proizvoda Priroda daje. Kao jednu od najbitnijih karakteristika, u Saponiji ističu kako proizvodi iz ove linije ne sadrže sirovine životinjskog porijekla, parabene, silikone, sulfate i boje. Sva ambalaža “Priroda daje” proizvoda može se reciklirati jer se u Saponiji zastupa svjesnost uzvraćanja prirodi dobrim. U ponudi ove posebne linije nalaze se tekući i kruti sapuni, body&hair gelovi, mlijeka i kreme za tijelo i prirodne paste za zube. Posebno se ističe pasta za zube Priroda daje s čak 15% prirodnog zeolita koji uspješno odstranjuje plak sa zubi i djeluje antibakterijski.

Za svoju obitelj i sebe uvijek je važno birati prirodne, nježne i kvalitetne kozmetičke proizvode koji čuvaju zdravlje i ljepotu kože uz pomoć dragocjenih prirodnih sastojaka na čemu će vam koža biti zahvalna. Vjerovati u moć prirode i živjeti u skladu s njom vječna je inspiracija u svim segmentima života, a kada se čistoća prirode oplemeni iskustvom, znanjem i inovacijom, dobije se jedinstvena linija kozmetičkih proizvoda ‘Priroda daje’. Jer, prirodno je birati prirodno.