U novom reklamnom TV spotu možemo vidjeti Brucea Willisa kako pije ne samo Hell Energy napitak, nego i Hell Energy Coffee, a glumac je i u društvu lijepe mlade žene. Reklama s holivudskom zvijezdom snimljena je u New Yorku.

Ovo je drugi put da se Hell Energy i Bruce Willis udružuju u TV reklami jer je glumac pristao biti zaštitno lice brenda još dvije godine. Hell, koji izvozi u više od 50 zemalja svijeta, a u nekima od njih je i tržišni lider, potpisao je ugovor i sa Zuleykom Riverom koja se smatra najljepšom ženom na svijetu i koja je imala glavnu žensku ulogu u najgledanijem glazbenom spotu svih vremena, Despacito, koji je prikupio 6,7 milijardi pregleda.

Kampanja ima za cilj popularizirati ne samo Hell Energy napitke, već i Hell Energy Coffee, liniju ledenih kava koja će ove godine biti predstavljena na međunarodnom tržištu. Reklama je snimljena na ulicama New Yorka i u luksuznom stanu na 52. katu. Spot je snimljen u suradnji s istom američkom produkcijskom kućom kao i prethodni, pa se glumac tijekom snimanja susreo sa “starim poznanicima”, kako iz HELL-a, tako i iz snimateljske ekipe. Američka filmska zvijezda, baš kao i na prethodnom snimanju, bio je izuzetno profesionalan, ali je i pokazao i svoju šaljivu stranu i nekoliko puta izmamimo osmijeh na licima članova ekipe.

“Ovogodišnje snimanje odvijalo se na prekrasnoj lokaciji, zabavili smo se i sve je proteklo u najboljem redu. Iako smo uz Bruceov zavodnički osmijeh u završnu scenu spota uvrstili i mali geg, ovaj reklamni spot odiše posve drugačijim osjećajem od prethodnog. Bruceova cool i šarmantna osobnost savršeno se uklapa u naš koncept, a u Zuleyki smo našli savršenog partnera”, rekao je o snimanju TV spota Péter Pantl, direktor međunarodne komunikacije i marketinga za Hell Energy.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!