VijestiKarijereSrećko Nakić, Droga Kolinska

Srećko Nakić, Droga Kolinska

srecko-nakic-largeFunkciju predsjednika uprave slovenske Droge Kolinske (DK) jučer je preuzeo Srećko Nakić, dosadašnji potpredsjednik hrvatske Atlantic Grupe za distribuciju.

’’U DK-u smo prepoznali vrijedne marke, tržišnu poziciju i mogućnosti te prije svega kvalitetne ljude koji stoje iza toga. Vjerujem da ćemo zajedno ostvariti planove’’, izjavio je Nakić.

Istrabenz je jučer društvu Atlantic Naložbe, koje je u Sloveniji osnovala Atlantic Grupa, prodao 14,708.939 dionica, odnosno 100-postotni udio u DK-u za koji je Atlantic izdvojio i doznačio 243,109 milijuna eura. Istrabenz je svoj udio u DK-u prodao radi smanjenja duga prema vjerovnicima. (www.finance.si)

Najnovije objave

Dalić: Tri Fortenovine kompanije bit će treći stup u poslovanju Podravke

Nakon procjene obvezujućih ponuda koje su pristigle tijekom ispitivanja interesa u procesu prodaje društava Poslovnog područja poljoprivreda, Fortenova grupa je ponudu Podravke ocijenila najboljom Predsjednica...

izlog

Domino’s Pizza dostupan na Glovu, uz brzu dostavu u Zagrebu i Osijeku

Aktivirano je pet lokacija, osiguravajući da omiljena jela budu dostupna svima, gdje god se nalazili Glovo, vodeća platforma za dostavu raznih proizvoda i jela na...