Stiže nova Milka Dark Milk – nježni užitak s intenzivnim okusom kakaa

Tri jedinstvene kombinacije pažljivo odabranih sastojaka probudit će sva vaša osjetila. Uz čokoladu s alpskim mlijekom Milka Dark Milk otkrijte i onu s osvježavajućom malinom ili s hrskavim bademom

Premijerno je predstavljeno Milka Dark Milk – potpuno novo iskustvo u svijetu čokolade. Milka Dark Milk savršen je spoj dvaju svjetova – mliječne i tamne čokolade, kremastog užitka i profinjenog bogatog okusa kakaa.

Ova čokolada sadrži alpsko mlijeko i ne odlikuje se gorčinom karakterističnom za tradicionalne crne čokolade. Istovremeno sadrži čak 40% kakaa, što je čini manje slatkom u odnosu na mliječne čokolade koje svakodnevno konzumiramo.

Tri jedinstvene kombinacije pažljivo odabranih sastojaka probudit će sva vaša osjetila. Uz čokoladu s alpskim mlijekom Milka Dark Milk otkrijte i onu s osvježavajućom malinom ili s hrskavim bademom.

U 2019. godini još jednom pomičemo granice i predstavljamo nešto potpuno novo svojim potrošačima. Prepustite se nježnom, a intenzivnom zadovoljstvu i učinite svoje trenutke opuštanja posebnim uz čokolade Milka Dark Milk.