Damir Martin, Tarik Filipović, Lana Klingor Mihić, Saša Lozar, Korana Gvozdić, Mirna Maras, Petra Nižetić i drugi pridružili su se dugačkom popisu ljubitelja nogometa čija će se imena naći na najvećoj domaćoj navijačkoj zastavi za ovogodišnje veliko nogometno natjecanje.

Tarik FilipovicPoznata lica s domaće scene te nogometni navijači danas su u popularnom kafiću Café De Paris na zagrebačkoj špici potpisivali dijelove tkanina koji će postati velika zastava, a imali su i priliku isprobati svoje nogometne vještine pomoću VR igrica koje im je omogućilo Karlovačko. Ukupno 400 crvenih i bijelih komada platna postavljeno je u ugostiteljske objekte diljem Hrvatske kako bi ih potpisao što veći broj zaljubljenika u nogomet.

Svi dijelovi tkanina s potpisima i navijačkim porukama spojit će se u zastavu veliku 31X13 metara, a ona će s najvatrenijim navijačima otputovati u Francusku.

Velika navijačka zastava samo je jedna od aktivnosti koju za ljubitelje nogometa i strastvene navijače ove sezone priprema Karlovačko. Ugostiteljski objekti diljem Hrvatske pretvorit će se u već dobro poznati Karlovačko Korner – najbolje mjesto navijanja i podrške našoj ekipi uz Karlovačko. Tamo će ljubitelji ovog sporta imati priliku uživati u najboljoj nogometnoj atmosferi i navijanju uz vrhunsko pivo i navijačke nagrade.