U Sparu i Intersparu jabuke isključivo domaćeg podrijetla

Kupci u ponudi Spara Hrvatska mogu pronaći 100% domaće jabuke Idared, Jonagold, Crveni delišes, Gala, Elstar, Braeburn, Zlatni delišes te Granny Smith. Riječ je o ukusnim jabukama koje služe kao izvrstan sastojak za pripremu jesenskih jela

Spar Hrvatska u svom asortimanu nudi jabuke isključivo domaćeg podrijetla koje proizvode hrvatske tvrtke iz Slavonije.

Kupci tako u ponudi Spara Hrvatska mogu pronaći 100% domaće jabuke Idared, Jonagold, Crveni delišes, Gala, Elstar, Braeburn, Zlatni delišes te Granny Smith. Riječ je o ukusnim jabukama koje služe kao izvrstan sastojak za pripremu jesenskih jela.

Sorte Idared, Jonagold te Zlatni delišes zbog svojih bogatih okusa idealan su izbor za voćne salate, dok su za izradu pita i tartova u ponudi desertna jabuka Braeburn i nešto kiselkastija jabuka Granny Smith. Ljubitelji ove voćke uživat će u aromatičnoj sorti Gala koja se radi svog blagog, slatkog i osvježavajućeg okusa koristi za izradu soka od jabuke i cidera, a kao izvrstan međuobrok tu su i sočne jabuke Crveni delišes i Elstar.

Spar Hrvatska ponudom domaćih jabuka garantira visoku kvalitetu svojim kupcima i u svom asortimanu nema jabuke slabije kakvoće iz drugih zemalja. Jabuke domaćeg podrijetla samo su dio bogate ponude hrvatskih proizvoda u asortimanu Spara Hrvatska.

Prethodni članakRömerquelle – prva voda u Hrvatskoj koja čuva okoliš 100% recikliranim bocama
Sljedeći članakHrvatska napredovala u konkurentnosti