U tijeku 24. Karlovački Dani piva

Karlovačka pivovara osigurala je posjetiteljima povoljnije usluge taksi prijevoza

Posjetiteljima 24. Dana piva Karlovačka pivovara je, u suradnji s organizatorom manifestacije, NK Karlovcem, organizirala povoljniji taksi prijevoz.

„Svojim potrošačima i posjetiteljima Dana piva želimo omogućiti uživanje u Karlovačkom, ali i siguran povratak kući, stoga smo za njih organizirali povoljniji taksi prijevoz. Za posjetitelje Dana piva na raspolaganju su dva taksi kombija i jedan taksi osobni automobil. Cijena po kilometru je 2,00 kune za automobil i 4,00 kune za kombi, a start se ne naplaćuje. Taksi se može naručiti na broj 091 500 33 55, a stajalište je na prostoru održavanja manifestacije na ŠRC-u Korana“, ističu iz Pivovare.

Dani piva svečano su otvoreni u petak 27. kolovoza i traju do nedjelje 5. rujna, a tradicionalno se održavaju na prostoru ŠRC-a Korana.

Karlovačka pivovara, kao i svake godine, na Danima piva ima svoj šator s bogatom ugostiteljskom ponudom i zabavnim programom. Posebna atrakcija Dana piva i ove su godine atraktivne hostese u tradicionalnim pivarskim kostimima. Naime, posjetitelji manifestacije se ispred šatora Karlovačke pivovare svakog dana za vrijeme trajanja Dana piva u vremenu od 18 do 20 sati, mogu besplatno fotografirati s atraktivnim djevojkama, za trajnu uspomenu s manifestacije, ističe se u priopćenju.

Do kraja ovogodišnjih Dana piva na glavnoj pozornici na ŠRC Korana nastupit će Dražen Zečić (srijeda, 1.9.2010.), E.T. (četvrtak, 2.9.2010.), Slavonske lole (petak, 3.9.2010.), Sandi (4.9.2010.), te Zlatko Pejaković (nedjelja, 5.9.2010.)

Dani piva održavaju se redovito potkraj ljeta od 1984. godine kada je Karlovačka pivovara u suradnji s Gradom Karlovcem pokrenula popularni pivski festival.

Prethodni članakNjemačka: Neočekivani pad maloprodaje u srpnju
Sljedeći članakNova nagradna igra Plidente “S osmijehom više za nagradu se piše”