Od 27. do 30. svibnja na Zagrebačkom velesajmu održavaju se bijenalni sajmovi INTERGRAFIKA, 23. međunarodni sajam grafičke industrije i papira, i MODERNPAK, 28. međunarodni sajam ambalaže i pakiranja.

intergrafika modernpak izlagaci largeMeđunarodni sajam grafičke industrije i industrije papira INTERGRAFIKA regionalna je smotra suvremenih dostignuća svjetske tehnologije u grafičkoj industriji. Sajam okuplja značajne svjetske proizvođače strojeva, uređaja i pribora za grafičku industriju te industriju papira i kartona, kao i pomoćnih materijala i gotovih proizvoda.

Ova specijalizirana priredba potiče razvoj informatičke, nakladničke i grafičke djelatnosti, industrije papira kao i cjelokupno poduzetništvo u ovoj gospodarskoj grani.

Uz izložbeni dio INTERGRAFIKA obiluje bogatim programom stručnih i pratećih događanja na kojem već tradicionalno sudjeluju i razmjenjuju svoja znanja i iskustva stručnjaci iz zemlje i inozemstva kao i sami izlagači.

Specijalizirani sajam ambalaže i pakiranja MODERNPAK namijenjen je susretu proizvođača i potrošača – korisnika ambalaže. Okuplja struku iz području proizvodnje i primjene ambalaže te distribucije roba, istovremeno prezentirajući najnovije trendove i inovacije u tehnologiji pakiranja kao i suvremena rješenja za ekološki prihvatljivu ambalažu.

Još davne godine 1973. James Pilditch napisao je knjigu čiji je naslov postao sinonim za drugačiji pogled na ambalažu: “Tihi prodavač”. Ambalaža, kaže Pilditch, kreativan je prodavač: upotrebljava se kako bi budila snove, emocije, a prodavala stvarnost.

Ambalaža je ujedno i jedan od najvažnijih čimbenika u plasmanu proizvoda jer “ambalaža prodaje proizvod”.

Spoj ovih kompatibilnih djelatnosti rezultira kvalitetnijom sajamskom ponudom i većom razinom poslovnosti na zadovoljstvo svih sudionika s područja grafičke industrije, ambalaže i pakiranja.

Sajmovi i danas, bez obzira na brzi razvoj marketinških medija i drugih modernih oblika poslovnog komuniciranja, postaju sve značajniji za cjelovitu poslovnu komunikaciju.

Pozivamo vas da posjetiteljima iz regije prezentirate vaše poslovne mogućnosti – nove tehnologije i trendove i usporedite se s konkurencijom.

Osobni kontakt “licem u lice” je i dalje nezamjenjiv jer omogućava da se istovremeno može vidjeti, usporediti, ocijeniti te dobiti i povratna informacija o proizvodu ili usluzi.

Dobrodošli na Intergrafiku i Modernpak od 27.-30. svibnja na Zagrebački velesajam!

Više informacija: www.zv.hr