U Sana delikatesama vjerujemo da je moguće uživati u grickalicama na jedinstven i zdrav način”, poručuje direktorica tvrtke Silvija Repić. Ova vijest jedna je u nizu pozitivnih priča koje prate ovo mlado poduzeće.

Sana-LogoSlogan hrskavoIako je tek godinu i pol na tržištu, tvrtka Sana delikatese svoju uspješnu priču, nakon lansiranja Hummusa i Povrtnog mixa koji se prodaju na više stotina prodajnih mjesta diljem Hrvatske, nastavlja s ukusnim i zdravim grickalicama.

“Spojiti hrskavu jabuku i vrhunsku čokoladu za nas kao ljubitelje gastronomskih užitaka bilo je pravo otkriće – predstavljamo Vam novih šest slatkih, a zdravih grickalica”, otkriva Silvija.

Uz pomoć posebne tehnologije sušenja koja čuva sve prirodne sastojke i vrhunsku kvalitetu Jonathan jabuka donosimo Vam čips i štapiće fantastične hrskavosti i izvrsnog okusa. Iznimnu kvalitetu Čipsa od jabuke uronili smo u vrhunsku belgijsku čokoladu za nenadmašan doživljaj.

Svaki ljubitelj čokolade pronaći će nešto za sebe: Čips od jabuke s mliječnom, bijelom ili tamnom čokoladom. Iznimna hrskavost štapića od jabuke poziva na uživanje i igru – grickalice za koje djeci ne trebaju ograničenja.

sana-delikatese-grickaliceUronjeni u vrhunsku mliječnu čokoladu bogatog okusa, pogodni su za svaku priliku i odlični za druženje jer ih svi vole. Proizvodi su bez glutena, a tri proizvoda imaju i veganski certifikat (Čips od jabuke Jonathan, Štapići od jabuke i Čips od jabuke s tamnom čokoladom). Ovi proizvodi predstavljaju novi način uživanja u grickalicama te se očekuje njihovo brzo pojavljivanje u većini prodajnih mjesta.

PROMO