Water_Ballon_Jarun_040616 (19 of 20)Jana s okusom voća ponovo je bila službena voda Water Baloon Challenga, izazova u kojima se kroz dobru zabavu i jedinstvenu atmosferu dva različita tima natječu u gađanju vodenim balonima.

Kada je u 10 minuta 1000 ljudi izbaciolo preko 60.000 vodenih balna osjećali su se kao usred velike epske bitke po uzoru na one koje gledamo u povijesnim blockbusterima. Upravo to je bio Water Balloon Challenge Zagreb 2016.

Da vole izazove pokazale su i mnoge poznate osobe koje nisu željele propustiti ludu zabavu i uz Janu s okusom voća odmjeriti snage s protivničkom ekipom. Svoje umijeće u gađanju balonima okušale su voditeljice Marijana Batinić i Tamara Loos, dok glumci Slavko Sobin i Sementa Rajhard možda nisu uspjeli u namjeri da pobjednički napuste arenu, ali su s osmijehom i uz vodu s okusom zabave prihvatili svaki balon.

Water_Ballon_Jarun_040616 (6 of 20)Osvježenje od visokih temperatura potražili su u Jani s okusom zabave i uživali u poznatim okusima – mente limete,  jagode guave, limuna limete i  borovnice brusnice. Pokazalo se da su za ovakve izazove ovo savršene kombinacije – na bazi vode Jana i pažljivo odabranih prirodnih aroma uz minimalno kalorija.

Jana s okusom voća službena je voda WBC i u Rijeci 19.6 te Osijeku 25.6. Pridružite nam se u novim gađanjima vodenim balonima i uz vodu s okusom zabave započnite ljeto.