Vindija predstavlja novo pakiranje omiljenog mlijeka ‘z bregov

Prema istraživanju GfK Centra za istraživanje tržišta Vindija ima mlijeko broj 1 u Hrvatskoj

Grupa Vindija, u godini u kojoj slavi veliki jubilej – 60 godina inovacija, suvremenih tehnologija u poslovanju i postavljanja novih standarda na tržištu – nastavlja vrijedan investicijski ciklus koji joj je donio titulu prve hrvatske kompanije koja je na tržište plasirala ekološki prihvatljiviju Tetra Brik Aseptic Edge ambalažu. Ovo inovativno pakiranje izrađeno je od 71 posto obnovljivog materijala, čime je smanjena emisija ugljičnog dioksida, kao i utjecaj plastike na okoliš, što je u skladu s dugoročnom društveno-odgovornom i ekološkom politikom Grupe Vindija.

Cjelokupni asortiman ‘z bregov trajnog mlijeka, mlijeka s dodacima i funkcionalnih mlijeka te vrhnja za kuhanje i šlaga, s prepoznatljivim potpisom Kvaliteta Vindija, na policama će postupno dolaziti u novom, suvremenom pakiranju od 1 litre i od 0,5 litre. Novo Tetra Brik Aseptic Edge pakiranje dolazi s čepom WingCap 30 koji je jedinstven na tržištu cijele regije jer potrošačima omogućuje otvaranje u samo jednom koraku, preciznije točenje i konzumaciju u pokretu.

Proizvodnja mlijeka započela je u Vindiji još davne 1959. godine u maloj varaždinskoj mljekari koja je kroz više od pola stoljeća stasala u jednu od vodećih prehrambenih tvrtki u Hrvatskoj i regiji. Uvijek posvećena beskompromisnoj izvrsnosti proizvoda, Grupa Vindija od samih je početaka bila predvodnik u inovacijama i visokoj kvaliteti proizvodnje, počevši od prvog Tetra Pak pakiranja na domaćem tržištu davne 1977. godine pa sve do funkcionalnih mliječnih proizvoda. Zahvaljujući inovativnim tehnološkim rješenjima i kontinuiranim ulaganjima u proizvodnju, Vindija danas ima i najveći udio mlijeka po EU standardima na domaćem tržištu.

Dugogodišnja ulaganja u proizvodni proces rezultirala su time da prvi mliječni brend u Hrvatskoj, mlijeko ‘z bregov, i službeno nosi titulu mlijeko broj jedan u na domaćem tržištu! Istraživanje GfK panela kućanstava koje je provedeno u prvih osam mjeseci ove godine, potvrdilo je da je cjelokupni Vindijin asortiman mlijeka ‘z bregov (i svježeg i trajnog) omiljeni odabir hrvatskih potrošača.