colgate-pro-relief-whitening-75mlPod brendom Colgate na tržištu je dostupna raznovrsna ponuda pasti za zube koja je prilagođena različitim zahtjevima i potrebama potrošača.

Colgate Total linija s 12-satnom zaštitom od bakterija dolazi u pakiranju od 75 ml i nudi prilagođena rješenja za probleme oralne higijene – za zdravo zubno meso, za bijele zube, za svjež dah, za osjetljive zube i za uklanjanje zubnih naslaga, pojašnjavaju iz distributera, tvrtke AWT International.

Colgate Max linija namijenjena je ljudima koji prvenstveno žele svjež dah i bijele zube, Max fresh onima koji se brinu za svježinu usne šupljine dok je Max White One najnovija linija iz Max linije pasti za zube s mikro kristalima koji ubrzavaju izbjeljivanje zubi te je dostupna u varijantama od 75 ml  do 125 ml.

Nova linija je i Colgate sensitive pro relief za ljude s osjetljivim zubima. Colgate Herbal linija je namijenjena potrošačima koji traže pastu za zube protiv karijesa s prirodnim sastojcima. Usto, Colgate nudi i obiteljske paste za zube dostupne u većim pakiranjima od 100 ml.