gavrilovic-proizvodi-largeU širokoj paleti Gavrilović proizvoda najvažnije mjesto zauzima Zimska salama, popularno nazvana “Gavrilovićka”.

U trajnom programu nalaze se i Čajna kobasica, Srijemska kobasica te Kulen, koji su na tržištu dostupni u praktičnim pakiranjima.

Ove godine u Gavriloviću su proveli opsežan redizajn brenda, u sklopu kojeg su osvježili dosadašnji imidž te postavili temelje za ulazak na nova, još konkurentnija tržišta.

“S obzirom na tešku godinu koja nas je pratila, možemo biti jako zadovoljni ostvarenim rezultatima. Prema istraživanjima, brend Gavrilović posjeduje prepoznatljivost od 95 posto i lojalnosti od 20 posto u ukupnoj populaciji. Sama brojka dovoljna je da opravda našu preporuku i prisutnost u svim boljim trgovinama”, kažu u Gavriloviću.

Proizvodi brenda Gavrilović imaju višestoljetnu tradiciju, a slogan “Odlično je, od Gavrilovića je!”  postao je sinonim za kvalitetu.

U Gavriloviću se u cijelosti prilagođavaju promjenama navika i preferencija potrošača, tržišta, ponude i konkurencije. Jedna od novosti u kategoriji su nove inovativne ambalaže, koje su po prvi puta implementirane na hrvatskom tržištu, a rezultat su dugotrajnih istraživanja svjetskih tržišta i trendova.