Hrvatski maloprodajni trgovački lanac koji se širi i zapošljava

sloga-podravska-trgovina-midiSloga Podravska trgovina jedna je od rijetkih domaćih tvrtki koja se može pohvaliti kontinuiranim rastom, koji je ostvarivala čak i za vrijeme najveće ekonomske krize.

Ovaj lokalni maloprodajni lanac u posljednjih pet godina zabilježio porast od 15% novootvorenih prodavaonica. i

Istovremeno su zadržali nivo prihoda, te povećali broj zaposlenih za 20%.

Prijateljski pristup i orijentiranost prema zadovoljstvu kupaca pozicionirali su Slogu kao vodeći maloprodajni lanac u Koprivničko-križevačkoj županiji, a ekspandirala se i na Varaždinsku i Bjelovarsko-bilogorsku županiju.

Uz to se posebna pažnja posvećuje podrijetlu i kvaliteti namirnica, stoga je Sloga oformila vlastitu veleprodaju voća i povrća.

“U navali stranih velikih trgovačkih lanaca i jeftinih uvoznih proizvoda, ovakav uspjeh lokalnog maloprodajnog lanca dokaz je da se dobrim radom i poštenim odnosom prema kupcima može postići dugoročni rast. Sloga Podravska trgovina nastavlja sa širenjem i uključivanjem suvremenih tehnologija u održavanje kvalitete i poslovanje općenito, kako bi osigurala vrhunsku uslugu i provjerene namirnice, te otvorila nova radna mjesta”, izjavio je Jurica Veselić, predsjednik Nadzornog odbora.

Visoki standardi potvrđeni su aktualnim uvođenjem ISO standarda ISO 9001: 2015. Vjernost kupaca honorira se ugodnim uređenjem prodavaonica, suvremenim programom lojalnosti Hatch koji im kroz karticu ili inovativnu mobilnu aplikaciju pruža dodatne pogodnosti pri kupovini, te organizacijom bogatih nagradnih igara u kojima se daruju automobil, televizori, laptopi, itd.

Sloga Podravska trgovina je maloprodajni trgovački lanac roba široke pretežito prehrambene potrošnje, s mrežom od 74 prodajnih mjesta smještenih u Koprivnici i Đurđevcu, te svim općinama i većim naseljima u Koprivničko-križevačkoj županiji. (lider.media)

Prethodni članakSpar napredovao do drugog mjesta
Sljedeći članakZaustavljen pad stope nezaposlenosti