Istragrafika: Kvaliteta i osebujan dizajn

Istragrafika je dobitnik nekoliko nagrada CROPAK kao i svjetskog priznanja WORLDSTAR. Osvojene nagrade rezultat su praćenja svjetskih trendova u proizvodnji ambalaže te kontinuiranog ulaganja u znanje, tehnološke i organizacijske sustave

Istragrafika, koja posluje u sastavu Adris grupe, vodeći je hrvatski proizvođač i izvoznik komercijalne kartonske ambalaže. Surađujemo s brojnim domaćim i inozemnim klijentima zadovoljavajući i najkompleksnije zahtjeve koje današnji proizvodi stavljaju pred kartonsku ambalažu.

Naši klijenti dolaze iz svih branši – od prehrambene, farmaceutske, duhanske do specijalnih ambalaža poput luksuznih zahtjeva kristalne industrije.

Uspješna poslovna suradnja Istragrafike s primjerice Beiersdorfom, Heinekenom, Droga Kolinskom, Saponijom, Dukatom, Cedevitom, Krašem, Ledom i drugima, temelji se na spremnosti naših stručnjaka da u cijelosti razmotre izazove pakiranja i ponude rješenja koja zadovoljavaju tehnološke, ekološke, sigurnosne, transportne i skladišne aspekte pakiranja na sve zahtjevnijem tržištu ambalaže.

CERTIFIKATI I RAZVOJ
U Istragrafici stalno razvijamo specijalizirane programe vodeći računa o kvaliteti proizvoda i s naglaskom na što osebujnijem dizajnu. S posebnom pozornošću naši dizajneri i konstruktori surađuju s kupcima s ciljem pretvaranja njihovih ideja u visokovrijedan i funkcionalan proizvod koji će u pogledu pakiranja, dizajna i funkcionalnosti u potpunosti zadovoljiti visoke standarde strojnih pakiranja.

Dodatno oplemenjivanje kutija postiže se kombinacijom različitih materijala, boja i folija koje donose velike mogućnosti pri izradi ekskluzivnih pakiranja.

Pozlata, nanos pigmentiranih i hologramskih folija u kombinaciji s ispupčenjem odnosno utiskivanjem daju posebnu dimenziju i vizualni doživljaj visokokvalitetnom – PREMIUM segmentu pakiranja.

Naše proizvode prepoznala je i struka pa je Istragrafika dobitnik nekoliko nagrada CROPAK kao i svjetskog priznanja WORLDSTAR. Osvojene nagrade rezultat su praćenja svjetskih trendova u proizvodnji ambalaže te kontinuiranog ulaganja u znanje, tehnološke i organizacijske sustave u Istragrafici.

Kompanija je tako prošle godine, primjerice, investirala u novu, visokoproduktivnu liniju za lijepljenje kartonske ambalaže. Uz performanse koje će osigurati veću kvalitetu finalnog proizvoda i bolju produktivnost, kao zanimljivost nove linije možemo izdvojiti modul za inline aplikaciju pisma za slijepe i slabovidne osobe što će zasigurno Istragrafici osigurati konkurentsku prednost, posebno među kupcima iz farmaceutske industrije.

Dodajmo i da je tvrtka, osim sustava kvalitete ISO 9001 i sustava zaštite okoliša 14001, implementirala i HACCP kako bi se što više približili standardima naših kupaca iz farmaceutske i prehrambene industrije.

Uz to u proizvodnji se koriste specijalne bezmirisne boje posebno prilagođene za izradu i tisak ambalaže za prehrambenu industriju, čime se ističemo kao jedna od rijetkih tvrtki u EU koja ima desetogodišnje iskustvo u navedenoj tehnologiji.

Istragrafika d.d., Obala Vladimira Nazora 1, 52210 Rovinj, tel: +385 (0)52 844 800, e-mail: istragrafika@istragrafika.hr

PROMO

Prethodni članakNela Bučević iz Metroa proglašena najboljim HR menadžerom
Sljedeći članakBadel 1862: 50 godina međunarodne zaštite Dingača