Combis_konferencija_vizualDeveta Combis konferencija, jedna od najvećih hrvatskih tehnoloških konferencija, održat će se 24. i 25. rujna u Šibeniku. Ovogodišnja krovna tema je Osjeti digitalno, Živi digitalno, a ima za cilj približiti se tehnologijama koje omogućuju poslovnu kreativnost i inovativnost, brže i efikasnije poslovne aktivnosti u okruženju koje se neprestano mijenja.

FredrikO sve snažnijoj potrebi da precizno vidimo, razumijemo i reagiramo na promjene u poslovanju govorit će Fredrik Härén, svjetski poznati autor poslovne kreativnosti i jedan od 10 najboljih švedskih predavača svih vremena, na plenarnom predavanju “Svijet brzih promjena”.

Fredrik Härén je autor i govornik poslovne kreativnosti, promjene i globalnog poslovanja. Održao je više od 1500 predavanja u više od 60 zemalja. Autor je devet knjiga, uključujući “The Idea Book”, koja je uvrštena među “100 najboljih poslovnih knjiga svih vremena”.

“Uvijek nam je na prvom mjestu poslovno uvjetovan IT sadržaj kojem želimo dati potpuno novu dimenziju – postavljajući tehnologiju u širi kontekst, kako sadašnjih tako i budućih mogućnosti te konkretne primjene na našem i svjetskom tržištu. Pritom će nam prvog dana konferencije od velike koristi biti izlaganja vodećih ljudi uspješnih rastućih kompanija iz Hrvatske, koji će nam predstaviti svoj kut gledanja na digitalni svijet. Vrijedan doprinos promišljanjima o promjenama, ali i potencijalnim mogućnostima, zasigurno će pružiti i izlaganje Fredrika Häréna, koji će ponuditi svoje viđenje digitalizacije i poslovanja”, istaknula je Renée Saboti Slovenc, direktorica Combis konferencije i voditeljica Odjela Marketinga i komunikacija u Combisu.

Studije slučajeva, ključan su dio svake Combis konferencije, a ove će godine biti podijeljene u šest područja: Business, Technology, Cloud & Big Data, Digital Office, Business on the Move i Business Change in Digital Age.

“Ove se godine na Combis konferenciji drugog dana mogu očekivati mnoga predavanja i neizostavne studije slučajeva – poput poslovnih perjanica zasnovanih na novim tehnološkim trendovima (Cloud & Big Data), tema koje odgovaraju na pitanje kako brže, bolje i efikasnije raditi uz korištenje napredne tehnologije (Digital Office), tema koje govore kako digitalizirati poslovanje u pokretu (Business on the Move) i tema o poslovnim promjenama koje su podrška novoj digitalnoj ekonomiji (Business Change in Digital Age). Težili smo obuhvatiti uspješne projekte i one teme koje pokazuju koliko je IT inovativan, koristan i kako potiče pozitivne promjene u svakodnevnom poslovanju. Iz tog razloga vjerujem da ćemo potaknuti velik interes poslovne javnosti za dolazak u Šibenik te razmjenu znanja i iskustava”, rekao je Goran Car, direktor sadržaja Combis konferencije i direktor strateškog područja za Integrirana IT rješenja i usluge.

Combis konferencija ove je godine okupila rekordan broj sponzora i medijskih pokrovitelja, što je značajan pokazatelj kvalitete i vrijednosti ovog tradicionalnog okupljanja, kao i sve izraženije potrebe da se upravo pomoću ICT-a potaknu pozitivnija gospodarska kretanja.

Sve informacije o konferenciji potražite na službenoj stranici 9. Combis konferencije.