Kaufland katalog putem WhatsAppa

Kaufland kao prvi u Hrvatskoj uvodi novost: praćenje aktualne ponude pomoću linka koji automatski stiže na WhatsApp

Katalog Kauflanda od sada je dostupan i putem WhatsApp aplikacije. Ovaj je trgovački lanac kao prvi u Hrvatskoj svojim kupcima omogućio besplatno, brže i jednostavnije pregledavanje nove ponude svakog tjedna.

Detalje je otkrio član Uprave za Nabavu, Daniel Šturm: “Putem WhatsApp chata kupcu šaljemo link koji vodi izravno na naš novi tjedni katalog, a kako bismo pružili što bolju i personaliziraniju ponudu, kupac prilikom prijave putem chata unosi poštanski broj grada ili naziv grada u kojem se nalazi i odabire sebi najbližu trgovinu. I to je to: WhatsApp poruka s tjednim katalogom stiže na mobitel. Ovom novom uslugom kupcima želimo omogućiti da na još jednostavniji način u našoj širokoj ponudi pronađu sve ono što im treba. Nastavit ćemo pratiti trendove i inovacije i drago nam je što ćemo svima ovako omogućiti lakše planiranje kupnje.“

Postoje čak tri načina prijave na ovu uslugu:

  1. klikom na link: https://wa.me/message/HSOE37LZJITRC1
  2. skeniranjem QR koda
  3. slanjem poruke “START” na broj 099 3123 666 (potrebno je ponajprije pohraniti ovaj broj u telefonski imenik, a nakon toga se šalje poruka u WhatsApp aplikaciji)

Sve ostale informacije moguće je pronaći na kaufland.hr/whatsapp.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakUprava društva – Pravna regulativa: Istup i isključenje člana društva s ograničenom odgovornošću
Sljedeći članakLidl pronašao lokaciju i u Tuzli