Kraševi zaposlenici roditelji prvašića provest će prvi dan škole sa svojim mališanima

Plaćeni dopust iskoristit će gotovo 60 zaposlenika u Kraš grupi. A za njihove prvašiće Kraš je pripremio promotivne ruksake pune slatkih proizvoda za još lakši i veseliji početak polaska u školu

I ove će godine zaposlenici Kraš grupe kojima djeca kreću u prvi razred osnovne škole moći na početku školske godine biti uz svoje prvašiće. Plaćeni dopust omogućen im je na prvi dan škole, a Uprava Kraša nastavlja s ovom praksom kako bi taj bitan dan i za roditelje i za djecu ostao u najljepšem sjećanju.

“Prvi dan škole prvog razreda nešto je što svaki roditelj i svako dijete pamti čitav život. Svjesni smo da je našim zaposlenicima važno pružiti podršku njihovim mališanima i ispratiti ih u novo životno razdoblje i zato smo im to omogućili. Na ovaj način želimo im pokazati koliko ih cijenimo, a sretni smo što oni imaju priliku stvarati neprocjenjive uspomene”, istaknuo je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Kraša.

Plaćeni dopust iskoristit će gotovo 60 zaposlenika u Kraš grupi. A za njihove prvašiće Kraš je pripremio promotivne ruksake pune slatkih proizvoda za još lakši i veseliji početak polaska u školu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakIzazovi transportne industrije danas i smjer kretanja logistike u budućnosti
Sljedeći članakFrancuske šećerane kreću ranije s novom proizvodnom sezonom