lola-baby-tetra-pelene-10komTvrtka Lola Ribar u svom asortimanu pod brendom Lola Baby nudi visokokvalitetne tetra i kaliko pelene izrađene od 100% pamuka u tri različita pakiranja: Lola Baby tetra pelene 80×80 cm 10 kom, Lola Baby kaliko pelene 80×80 cm 10 kom i Lola Baby tetra pelene dvobojne 80×80 cm 6 kom.

Kaliko pelene koriste tek rođene bebe budući su one tanje i nježnije od tetra pelena koje s druge strane imaju veću moć upijanja, ali i širu primjenu jer se osim za povijanje koriste i kao podloga za kupanje, za krevetiće i kolica.

U tu svrhu posebno su razvijene dvobojne tetra pelene koje u pakiranju od 6 komada dolaze s bijelim i zelenim dezenom.

Sve tri vrste jednako su popularne, navode iz Lole Ribara dodajući kako je prednost Lola Baby pelena u tome što prate trend povratka na prirodno, posjeduju visoku moć upijanja, ugodnost i mekoću koja ne izaziva iritacije i kožna oboljenja te ne razvijaju povišenu temperaturu u peleni.

lola-baby-kaliko-pelene-10komProizvodi robne marke Lola Baby mogu se kupiti u gotovo svim trgovačkim lancima te specijaliziranim trgovinama dječjom robom.

Svoj proizvod preporučuju trgovcima kako bi zaokružili svoju ponudu baby programa jer, kako kažu u Lola Ribaru, radi se o trendy pelenama koje ostvaruju izvrsne prodajne rezultate.

Potrošačima ih preporučuju iz zdravstvenih razloga te kao dobru investiciju budući su znatno jeftinije od jednokratnih pelena te imaju više različitih namjena.

“Novost u ponudi ovoga brenda je promjena oblika Lola Baby pamučnih blazinica koje će u 2012. godini biti kvadratne i poboljšane kvalitete. U ekstenziju linije, kada je riječ o uvođenju novih varijanti pelena, nećemo ići iz razloga što svojim kupcima i korisnicima već sada nudimo višenamjenske pelene koje su iznimno funkcionalne i kvalitetne”, ističe Renata Vranešić, Key Account Manager.

O budućim marketinškim koracima kaže kako je promocija prisutna tijekom cijele godine kroz razne akcije i projekte na cijelom baby programu koji imaju za cilj približavanje krajnjem korisniku.

“S obzirom da smo tek na početku godine i marketinški planovi se tek stvaraju zasad mogu reći da smo dogovorili sudjelovanje u projektu Baby bonus 2012, projektu Mummy mornings koji provodi dm te da ćemo sasvim sigurno sudjelovati u baby projektima Kozma, Konzuma i Bipe”, dodaje Vranešić.