23.9 C
Zagreb
Ponedjeljak, 22. srpnja 2024., 00:02
VijestiZemljaNova imenovanja u Podravki

Nova imenovanja u Podravki

podravka-sjednica-uprave-ozujak-2012-largeNa današnjoj sjednici Uprave Podravke pod predsjedanjem Zvonimira Mršića, a na kojoj su po prvi puta sudjelovali svi članovi nove Uprave, donijeto je nekoliko odluka koje se odnose na organizacijske promjene.

Tako je za novog direktora sektora Informatika imenovan Goran Međurečan koji na čelo tog sektora dolazi s pozicije direktora Informatike u Belupu.

Osim tog imenovanja, došlo je do promjene i u sektoru Proizvodnja. Za direktora tog sektora imenovan je Zoran Bakliža, dosadašnji direktor sektora Tehnologija u poslovnom programu Pića.

Navedena imenovanja stupaju na snagu s danom 15. ožujka 2012. godine.

Osim odluka o imenovanjima, Uprava Podravke donijela je i odluku o umanjenju ugovorenih, fiksnih plaća zaposlenika unutar Grupe od 10 do 20 posto, što će na godišnjoj razini donijeti značajne uštede u troškovima, navode iz Podravke.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...