Dignet Days 2016.Četvrti po redu Dignet Days 2016. održan je 28. listopada u Arena Centru u Zagrebu te okupio zavidan broj sudionika.

Tehnološka konferencija pod nazivom “Donesite dobru odluku” bila je namijenjena direktorima i vlasnicima trgovačkih društava te ostalim zainteresiranim poslovnim ljudima željnih spoznaja noviteta u tehnologiji i RETAIL-u. Organizator je tvrtka DignetSoftware koja se već niz godina uspješno bavi implementacijom poslovnog ERP softvera Microsoft Dynamics NAV i maloprodajnog softvera LS Retail.

DignetSoftware ima niz zadovoljnih klijenata u Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Turskoj, Bugarskoj, Njemačkoj i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Podršku za realizaciju i ove konferencije dobili su od dugogodišnjeg partnera LS Retaila s Islanda, vodećeg dobavljača globalnih softverskih rješenja za maloprodaju. Petur Th. Sigurdsson iz LS Retaila bio je jedan od predavača, a prezentirao je najnovije trendove u e-Commercu i Loyalty trendovima.

Ostali gosti predavači bili su vrhunski stručnjaci koji su sudionicima predstaviti globalna poslovna softverska rješenja, upoznali ih s novinama na području informatičke sigurnosti, suvremenih tokova maloprodaje, Cybercrimeom i Big data managementom.

Velik partner Dignet Daysa je i PwC, jedna od najvećih svjetskih kompanija za intelektualne usluge računovodstvenog, poreznog i poslovnog savjetovanja. Na području srednje i istočne Europe prisutni su s preko 9.000 konzultanata u 45 regionalnih ureda, a na konferenciji stručnjaci iz ove tvrtke, Dunja Vujić, Per A Sundbye i Sandro Mešić su iznijeli novitete i najnovije trendove te opasnosti koje vrebaju u tehnološkom svijetu.

Inovacije u tehnologiji i njena uloga u Retail i FMCG industriji je neosporiva te su konferencije ovakvog tipa potrebne za edukaciju djelatnika u industriji kako bi implementirali novitete u svoje poslovanje te olakšali, ubrzali i unaprijedili cjelokupni sustav na zadovoljstvo korisnika i pružatelja usluga.