U gradu Trogiru, u sklopu TC Marisa, u ulici Kardinala Alojzija Stepinca 112, Plodine su otvorile 80. po redu prodajni centar.

Vrijednost investicije je milijun eura, a u supermarketu Plodine u Trogiru svoje radno mjesto pronašlo je 56 djelatnika. Poslovnica u Trogiru je već sada 11 poslovnica u Dalmaciji, a osim u Trogiru poslovnice Plodina u Dalmaciji možete pronaći i u Zadru (3 poslovnice), Splitu (2 poslovnice), Šibeniku (2 poslovnice), Vodicama, Biogradu te nedavno otvorenom Ninu.

Novi supermarket prostire se na 2.600 četvornih metara. Svojim načinom raspodjele odjela i asortimana, potrošačima pruža funkcionalnu i ugodnu kupovinu, uz primjenu najmodernijih standarda u trgovini.

Kupcima, kako postojećim, tako i novim nudi se veliki broj proizvoda domaćih i stranih proizvođača i povoljne cijene, uz pregršt akcija.

Asortimanska ponuda, koja broji više od 15.000 proizvoda, te povoljne cijene, zasigurno će privući veliki broj potrošača. Nastavkom ekspanzije, cilj je proširenje poslovanja, ali uvijek imajući fokus na kupcu i kvaliteti usluge.

Upravo sve navedeno Plodine čini jedinstvenim trgovačkim lancem u Hrvatskoj koji uspješno prati trendove i nastoji zadovoljiti potrošače sadašnjosti, ali i budućnosti.

Na dan otvorenja supermarketa Trogir, organizirane su brojne aktivnosti, pokloni za potrošače, degustacije, te torta i šampanjac od 17 sati.

Supermarket Plodine Trogir svakodnevno će raditi 7:00 – 23:00 sata.