crich-bio-napolitanke-grupa-125-gTvrtka Pretti, kao specijalizirani uvoznik i zastupnik za ekološke proizvode, u svojoj ponudi zdrave hrane i hrane bez glutena ima ekološke napolitanke Crich te bezglutenske napolitanke Dr. Schär.

U oba slučaja riječ je o vrlo specifičnim kategorijama, a proizvodi dolaze u popularnim pakiranjima od 125 g u dva najpopularnija okusa za hrvatsko tržište, s čokoladom i lješnjakom.

drschaer-group-napolitanke-deco“Sastojci naših proizvoda u potpunosti su prirodni, ne sadrže kemijsko-sintetske dodatke niti konzervanse, a kao zaslađivač se u ekološkim napolitankama koristi smeđi šećer.

Dr. Schär napolitanke ne sadrže gluten, pšenicu i jaja, a one s okusom čokolade ne sadrže ni laktozu pa su posebno pogodne za ljude osjetljive na te sastojke”, navode iz Prettija.

Surađuju sa svim trgovačkim lancima osim diskontera, te sa specijaliziranim trgovinama eko proizvoda i zdrave hrane. Ovu kategoriju proizvoda moguće je pronaći na policama zdrave hrane većih formata prodavaonica.